SĂNĂTATE

Daruri pentru copiii internaţi în secțiile de Pediatrie și Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău

 Astăzi, a fost o zi specială pentru copiii internaţi în secțiile de Pediatrie și Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, dar şi pentru micuţii aflaţi sub tratament şi observaţie în celelalte secţii ale unităţii.

Peste 200 de copii internați în Spitalul Județean au primit daruri din partea președintelul Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de corul vocal Happy Kids, coordonat de prof. Oana Dobre, de părintele Iulian Raicovici, preotul spitalului care, alături de preotul Constantin Neagu și colindătorii de la Baza Aeriană Boboc, au susținut un mini-concert de colinde.

 „Mulțumim că ne sunteți aproape,  angajaților spitalului, cărora le mulțumesc că au venit cu copiii să-l vadă pe Moș Crăciun. Continuăm această tradiție cu care deja v-ați obișnuit de peste 5 ani și suntem foarte bucuroși că și în acest an putem să aducem o bucurie copiilor angajaților, precum și copiilor care sunt internați în spital. Sperăm că le putem aduce un mic zâmbet și că vor fi încântați de programul nostru. Totodată, mulțumim celor două coruri pentru colindele care au răsunat pe holurile spitalului, pentru aceste momente emoționante pe care ni le-au dăruit.  De asemenea, doresc să mulțumesc Consiliului Județean Buzău, domnului Președinte Petre Emanoil Neagu,  pentru că, an de an este alături de noi și ne sprijină necondiționat în acțiunile noastre.”, a declarat Claudiu Damian, manager S.J.U.Buzău:

La rândul său, Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău a spus: „Aș dori să mulțumesc tuturor cadrelor medicale pentru profesionalism, devotament și dragostea față de semeni, pentru că redați speranță pacienților. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru pacienți !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button