ȘTIRILE ZILEI

Un tânăr de 21 de ani s-a oprit cu BMW-ul într-un pom

Doi tineri din comuna Unguriu au fost implicați într-un grav accident rutier, produs pe raza localității Vernești. Un BMW condus de un tânăr  de 21 de ani a intrat pe contrasens, a rupt un copac și s-a încolăcit apoi de un alt copac afklat la marginea șoselei. În urma evenimentului rutier, o tânără de 18 ani a fost rănită.  Femeia rămăsese blocată între fiarele contorsionate ale mașinii dar a fost scoasă de pompieri, după o misiune care a durat o jumătate de oră.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 11.30, pe Drumul Național 10, aproape de centrul comunei Vernești. Potrivit polițiștilor de la Serviciul Rutier Buzău, accidentul s-a produs din cauza șoferului unui autoturism marca BMW, un tânăr de 21 de ani, din comuna Unguriu. Tânărul se afla în mașină cu prietena sa, în vârstă de 18 ani, tot din Unguriu, cei doi mergând la Buzău pentru a rezolva anumite treburi. Șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile carosabilului umed, a derapat, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit de un copac, pe care l-a smuls din pământ, după care mașina s-a încolăcit de un alt copac, pe partea pasagerei din dreapta.

A fost necesară intervenția unui echipaj al ISU Buzău, de la Descarcerare, pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a tinerei pasagere a mașinii. Ca prin minune, șoferul a scăpat doar cu răni ușoare și a asistat neputincios la operațiunea contra cronomteru a pompierilor.

Victima a fost trasportată cu ambulanța la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, unde a primit îngrijiri medicale. După o primă evaluare, medicii spun că femeia se află în afara oricărui pericol.

La spital a fost transportat și șoferul vinovat de producerea accidentului, unde i s-au recoltat probe biologice, rezultatul fiind negativ.

 Zgomotul asurzitor al impactului BMW-ului cu cei doi copaci a scos din casă zeci de oameni care locuiesc în zonă. Ei sunt sigur că șoferul mașinii circula cu viteză mare, altfel nu își explică felul în care arată mașina după accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button