ADMINISTRAȚIE

Sală de sport și iluminat modern pentru locuitorii comunei Chiojdu

Primăria comunei Chiojdu din județul Buzău a primit finanțări pentru realizarea a două noi obiective de investiții. Este vorba despre finanțarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Chiojdu”, proiect ce are o valoare de 1.000.000 lei. Prin acest proiect, locuitorii comunei vor beneficia de iluminat public modern și eficient pe timpul nopții, iar finanțarea se face prin Administrația Fondului pentru Mediu.

 Al doilea proiect important pentru care comuna Chiojdu primește finanțare este destinat copiilor și tinerilor din comună. Este vorba despre proiectul „Sală de sport sat Chiojdu , comuna Chiojdu”, având o valoare de 2.461.222 .00 lei, de această dată sursa de finanțare fiind Compania Națională de Investiții S.A. București. Pentru acest obiectiv contractul de proiectare și execuție lucrări a fost deja semnat în data de 15 decembrie, perioada de implementare fiind de 12 luni.

Gheorghe Neamțu, primarul liberal al comunei Chiojdu:

“Da, Chiojdu va avea SALĂ DE SPORT în câteva luni! Copiii noștri merită, și vor beneficia cu siguranță de cele mai bune condiții pentru a crește frumos și sănătos. Urmează să accesăm și alte finanțări care vor fi anunțate după ce vom semna contractele de finanțare respective.

Toate aceste realizări sunt rezultatul muncii în echipă, colegii mei din cadrul primăriei și membrii Consiliului local Chiojdu care mi-au susținut fiecare proiect inițiat de mine și, bineînțeles, domnul deputat Gabriel Avrămescu – fiu al comunei, care, cu generozitate, ne pune la dispoziție experiența dumnealui administrativă și politică, acumulată de-a lungul timpului.

Împreună vom moderniza comuna Chiojdu! Vă mulțumesc pentru încrederea și susținerea acordată!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !