ȘTIRILE ZILEI

Șofer de la Trans Bus strivit între două autobuze

Un șofer de autobuz din Buzău a murit luni de dimineață strivit între două autobuze, unul dintre el fiind chiar cel pe care el îl conducea. Bărbatul avea 56 de ani.

Accidentul a avut loc dis de dimineață, în autobaza societății TransBus, operatorul de transport public din Buzău. Șoferul se pregătea să înceapă tura și să iasă pe traseu, pentru prima cursă. Șoferul îşi pregătise autobuzul pentru a pleca din bază în cursă şi se deplasa către ieşirea din parcul auto. La un moment dat, a oprit pentru câteva momente să îşi ajute un alt coleg care încerca pună antigel la motorul unui alt autobuz, care e situat în partea din spate.

„Vă aducem la cunoştinţă faptul că, în dimineaţa acestei zile, unul dintre şoferii TRANS BUS a fost implicat într-un accident mortal, produs în incinta societăţii. Echipa medicală s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, preluând victima în stare conştientă, însă aceasta a decedat la spital. Regretăm cele întâmplate şi transmitem condoleanţe familiei persoanei decedate”, a transmis conducerea Trans Bus.

Gică Toader, directorul Trans Bus, a oferit mai multe detalii despre tragedie site-uli local de știri Buzoienii:„S-a întâmplat puțin înainte de cinci dimineața. Ion Șerban trebuia să plece în cursă spre Tisău. În timp ce rula spre ieșire a văzut un coleg care punea antigel. A oprit autobuzul la un metru-doi în spatele celuilalt autobuz, pentru a-și ajuta colegul. Din păcate, nu a scos autobuzul VDL din viteză și nici n-a tras frâna de mână.r După ce a coborât, autobuzul său s-a pus în mișcare și l-a strivit între cele două autovehicule. Celălalt șofer, când a văzut asta, s-a suit repede în autobuz, a tras frâna de mână și a scos autobuzul din drive pe neutru, căci avea cutie automată”.
Directorul firmei de transpor a mai dezvăluit că șoferul era angajat de un an și jumătate la societatea Trans Bus. „În această dimineață, la U.P.U.-SMURD a fost transportat un bărbat în vârstă de 56 de ani, în stop cardio-respirator. Pacientul a suferit un politraumatism prin strivire în urma unui accident. La sosirea în secția U.P.U.-SMURD, s-au continuat manevre avansate de resuscitare, însa fără succes, ulterior declarându-se decesul bărbatului”, a transmis Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Concomitent se efectuează cercetări de către Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru accident de muncă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !