SPORT

Fanii se vor întâlni la mall cu luptătorii înscriși în gala de la Buzău

Vineri, de la ora 15:30, la Shoping City Buzău, vor avea loc cântarul oficial și conferința de presă premergătoare galei Dynamite Fighting Show 19 – Cod Roșu la Buzău. Cătălin Moroșanu și luptătorii au programat și o sesiune de poze și autografe pentru fani.

Meciul dinaintea meciurilor, așa cum este denumit cântarul oficial, a devenit la rândul său un eveniment de atracție pentru fanii sportului. La precedentul eveniment DFS, peste 1.000 de persoane au fost prezente la Timișoara pentru a-i urmări pe sportivi cu o zi înainte de a urca în ring.

Biletele deja s-au epuizat, așa că fanii care nu au prins bilet îi pot cunoaște personal pe luptători la Shopping City Buzău, accesul la cântarul oficial fiind gratuit.

În total, 28 de sportivi vor fi prezenți la Shopping City Buzău pentru cântarul oficial, inclusiv doi sportivi din oraș, dar și campionii veniți din Polonia, Italia, Grecia, Tadjikistan și Slovenia. Printre luptătorii români pe care publicul îi va vedea la cântarul oficial se numără Ștefan Lătescu, Florin Rambo Lambagiu, Bogdan Năstase, Iancu Tancul sau Cristian Ristea.

Gala Dynamite Fighting Show 19 – Cod Roșu la Buzău va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Evenimentul este sold out, ultimele bilete vânzându-se încă de la finalul săptămânii trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button