EDUCAȚIE

Baremul și rezolvarea subiectelor la Limba română la Evaluarea Națională 2023. Cum vor fi punctate răspunsurile!

Ministerul Educației a publicat pe site și baremul de corectare pentru prima probă a examenelor.

Elevii care au absolvit clasa a VIII-a au susținut astăzi prima probă de la Evaluarea Națională 2023, cea de Limba și literatura română. Subiectele la română de la Evaluarea Națională 2023: elevii au avut de răspuns la mai multe cerințe în baza a două texte, să rezolve mai multe chestiuni de gramatică și să caracterizeze un personaj dintr-un text al lui Ioan Slavici. Subiectele integrale și baremul au fost publicate pe pagina special destinată de pe edu.ro, dar cu aproape o oră întârziere. Examenul a început la ora 9:00, însă accesul în sală a fost permis între orele 8:00 și 8:30, potrivit regulilor la examenul de Evaluare Națională 2023 anunțate anterior de Ministerul Educației. După proba la Limba română, pe 21 iunie urmează cea la Matematică, iar pe 22 iunie, cea de Limbă maternă.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/subiectele-si-baremul-la-proba-de-limba-romana-de-la-evaluarea-nationala-2023-vor-fi-publicate-pe-edu-ro-2389251

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Baremul de corectare la Limba română la Evaluarea Națională 2023:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button