ADMINISTRAȚIE

Anunț cu privire la Podul Mărăcineni!

În scurt timp se vor demara noi lucrări de asfaltare pe podul de la Mărăcineni, deci, o nouă perioadă în care se va circula bară la bară.

Recent, Direcția Regională Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că încep lucrările de asfaltare la Podul Mărăcineni, ceea ce înseamnă că este de așteptat ca traficul să se desfășoare cu dificultate.

Lucrările vor începe de astăzi, 28 iunie, și vor dura până la data de 6 iulie și presupun plombări, precum și diverse alte reparații.

„Începând cu data de 28.06.2023 (miercuri) până la data de 06.07.2023 (joi), pe DN 2 (E85), pe podul peste râul Buzău – Mărăcineni și în localitatea Mărăcineni se vor executa lucrări de întreținere suprafețe degradate la îmbrăcăminți asfaltice – plombări gropi și reparații suprafețe izolate/întinse. S.D.N. Buzău are programată ziua de 29.06.2023 (joi), ora 8:30 pentru execuția lucrărilor și, în acest context, participanții la trafic sunt rugați să circule cu prudență. Aceste lucrări vor fi executate în regie, de către personalul muncitor al SDN Buzău”, a anunțat DRDP Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button