ȘTIRILE ZILEI

Ceremonia de predare – primire a comenzii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”

Șeful Statului Major al  Forțelor Aeriene, general-locotenent doctor Viorel Pană, va participa vineri, 07 iulie, începând cu orele 09.00, la ceremonia militară de predare – primire a comenzii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia”.

În cadrul ceremoniei, comandorul Corneliu Mititelu va prelua comanda Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” de la comandorul inginer Ștefan-Daniel Cotigă.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai Statului Major al Forţelor Aeriene, personalul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia”, invitați  din Statul Major al Forțelor Aeriene și din alte structuri. Accesul jurnaliștilor la activitate se va face vineri, începând cu orele 08.30, la sediul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” din satul Boboc, comuna Cochirleanca, oraș Buzău. De asemenea, aceștia sunt rugați să transmită până joi, 06 iulie, orele 13:00, pe adresa de e-mail: smmmsfa@roaf.ro, datele de identificare (nume, prenume, seria și numărul actului de identitate, instituția media pe care o reprezintă și numărul de telefon), precum și datele de identificare ale autovehicului de transport.

Persoană de contact: Sergent Elena-Denisa Arion, telefon 0769 215 932.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button