ADMINISTRAȚIE

Primăria Mărăcineni vine cu lămuriri în privința traficului infernal din comună

Primăria comunei Mărăcineni a organizat o ședință de lucru la care au participat reprezentanți ai companiei IRIGC Impex, compania care construiește rețeaua de gaze, și reprezentanți ai OYL Company Holding, firma desemnată de Consiliul Județean Buzău să reabiliteze DJ 203K.

Urgența acestei întâlniri avea legătură cu faptul că lucrările celor două societăți se desfășoară concomitent, existând posibilitatea ca fronturile de lucru să se întâlnească pe DJ 203K. În acest sens, a fost stabilit deja un plan de măsuri pentru fludizarea traficului și evitarea acestor situații.

Dar dacă în cazul lucrărilor la rețeaua de gaze nu sunt probleme, în ceea ce privește asfaltarea pe DJ 203K nu există vești bune: semafoarele din zonele în care asfaltează OYL Company Holding vor mai rămâne ceva timp în Mărăcineni, deoarece, în perioada 15 august – 15 septembrie, între kilometrii 38 și 43+550 se va turna stratul de uzură.

Abia după turnarea ultimului strat de asflat vor fi realizate marcajele rutiere, termenul de finalizare a proiectului mare fiind 31.12.2023. De menționat că segmentul cuprins între Mătești și Podu Muncii este deja recepționat.

https://www.facebook.com/primariamaracineni/posts/280881631288571?ref=embed_post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button