ADMINISTRAȚIE

Primarul comunei Mărăcineni atrage atenția asupra unor cifre îngrijorătoare

Recent, la intrarea în comuna Mărăcineni a fost montată o cameră video cu scopul de a măsura valorile de trafic din diferite momente ale zilei. 

Primarul comunei, Constantin Dumitru, spune că cifrele sunt îngrijorătoare, deoarcece numărul mașinilor care tranzitează zilnic comuna este apropiat de cel al mașinilor care trec pe E85. Dacă pe E85 trec zilnic în jur de 20.000 de autovehicule, pe DJ 203K, un drum îngust, care conectează municipiul Buzău cu Valea Slănicului, trec în fiecare zi 16.000 – 17.000 de mașini.

Prin Mărăcineni nu circulă doar cei peste 10.000 de rezidenți, ci și locuitorii comunelor de pe Valea Slănicului: Săpoca, Cernătești, Beceni, Vintilă Vodă ș.a.m.d.

Mai mult, pe DJ 203K vor avea loc noi lucrări de asfaltare, semafoarele mobile urmând a mai rămâne ceva timp în Mărăcineni. În perioada 15 august – 15 septembrie, între kilometrii 38 și 43+550 se va turna stratul de uzură.

Abia după turnarea ultimului strat de asflat vor fi realizate marcajele rutiere, termenul de finalizare a proiectului mare fiind 31.12.2023. De menționat că segmentul cuprins între Mătești și Podu Muncii este deja recepționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !