ȘTIRILE ZILEI

Viscol puternic în județul Buzău. Mai multe drumuri au fost închise

Viscolul puternic care se înregistrează îndeosebi în zona de câmpie a judeţului Buzău a dus la închiderea mai multor şosele naţionale şi judeţene.

Vântul puternic viscoleşte zăpada şi reduce considerabil vizibilitatea, ceea ce face ca traficul să nu se mai desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Având în vedere intensificarea vântului, viscol la sol ce reduce vizibilitatea şi formarea unor dune de zăpadă pe carosabil, începând cu ora 09.15, a fost instituită restricţie totală de circulaţie şi pe DJ203A Rubla – Ghergheasa.

Începând cu ora 9.45, s-a restricționat şi DN 2C, Buzău – limita cu judeţul Ialomiţa, pentru mașinile mai mari de 3,5 tone.

Circulaţia a fost închisă miercuri din cauza vremii pe două tronsoane de drum naţional din judeţele Buzău şi Vrancea, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

De asemenea, au fost instituite restricţii pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN2 între Buzău şi Râmnicu Sărat şi pe DN2B Buzău – Brăila.

Drumuri naţionale cu circulaţia închisă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (intensificări ale vântului cu transfer de zăpadă):

– DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău – limita cu judeţul Brăila

– DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti, judeţul Vrancea.

Trafic restricţionat (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone):

– DN 2 între municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat;

– DN 2B municipiul Buzău – limită cu judeţul Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button