ȘTIRILE ZILEI

ALERTĂ la un Colegiul Economic din Buzău. Colet suspect plasat lângă gardul școlii. Pirotehniștii la fața locului

Mai mulți elevi de la Colegiul Economic din Buzău au sesizat un colet suspect lângă instituția de învățămât și au alertat autoritățile.

La fata locului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău intervine cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru asigurarea zonei. Din primele informaţii ar fi vorba despre un bagaj suspect.

A fost se pare o valiză aparţinând unor oameni ai străzii, am luat legătura cu directorul instituţiei de învăţământ şi mi-a transmis că elevii au intrat în clădire pe o altă intrare, Poliţia a permis intrarea la ore a copiilor, nu s-a întâmplat absolut nimic.

Este o zonă unde îşi mai fac adăpost oameni ai străzii şi se pare că unul dintre ei şi-a lăsat acolo o valiză cu câteva haine.

La acest moment Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău efectuează cercetări.

„Am fost sesizaţi în dimineaţa aceasta că a fost abandonat un bagaj pe o stradă din municipiul Buzău. La faţa locului au fost direcţionate echipaje pentru securizarea zonei până la finalizarea intervenţiei structurilor competente. La acest moment sunt încă în desfăşurare activităţile fără să fie semnalate incidente”, a transmis, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ, Ane Mari Vrapciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button