ADMINISTRAȚIECULTURĂ

Vrednic este! Primarul Constantin Dumitru a fost medaliat de către însuși Preafericitul Daniel

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, l-a premiat pe primarul comunei Mărăcinei, Constantin Dumitru, oferindu-i medalia Patriarhiei alături de Diploma omagială 2023 – „Anul omagial al pastorației persoanelor vârstnice”.

Premierea alesului buzoian de către cel mai înalt prelat al Bisericii Ortodoxe Române s-a dorit a fi un semn de recunoștință pentru parteneriatele pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului cu Biserica, parteneriate care au constat în realizarea unor proiecte importante social-filantropice și nu în ultimul rând, sprijin acordat parohiilor comunei în vederea ridicării unor lăcașuri de cult, precum și a unor așezăminte parohiale, care au ca rol acordarea de ajutor social și material persoanelor aflate în nevoi.

Primarul Constantin Dumitru este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai implicați aleși ai județului Buzău în proiectele și campaniile Arhipiscopiei Buzăului și Vrancei destinate conservării valorilor creștin-ortodoxe.

Aleasa distincție i-a fost oferită alesului buzoian în cadrul unei ceremonii organizate de către Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române.

„Mulțumesc pentru onoranta distincție pe care eu am primit-o și, ca șef al administrației publice locale, vreau să împart distincția cu concetățenii mei din această comună!”, a declarat primarul Constantin Dumitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button