POLITICĂ

Marius Ichim, fostul președinte al AUR București, este noul secretar general al PNL Buzău

Partidul Național Liberal din Buzău a reușit să aducă o schimbare majoră în peisajul politic local prin atragerea lui Marius Ichim, fostul președinte al AUR București și Secretar Executiv Regional pentru Muntenia, Moldova și Dobrogea, la PNL Buzău, în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

”Atragem oameni de calibru și dorim să ne consolidăm poziția în luptele electorale din 2024. Marius Ichim este o adiție valoroasă, reprezentând o alternativă serioasă și aducând cu sine viziune și forță electorală”, a declarat Adrian Mocanu, noul lider al PNL Buzău, la momentul respectiv, potrivit stiridinsursebuzau.ro.

Aseară, Marius Ichim a fost ales secretar general al organizației, funcție deținută până ieri de Sebastian Perțea.

„PNL Buzău a intrat cu adevărat în rândul organizațiilor libere pregătite să se implice cu adevarat alături de profesioniști în administrația locală.

Un suflu nou l-a adus dorința de implicare a domnului Marius Ichim, care a preluat, validat fiind de către colegi, secretariatul organizației. Plecăm la un drum electoral alături de un birou permanent județean nou constituit din oameni cu o vastă experiență politică, constienți că implicarea acestora va deveni un beneficiu pentru fiecare localitate pe care o reprezintă!

De astăzi, PNL Buzău este cu adevărat o organizație de dreapta!”, precizează filiala PNL Buzău, într-un comunicat postat pe social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button