ȘTIRILE ZILEI

ULTIMA ORĂ! Femeie rănită grav într-un accident rutier produs între Lipia și Merei

Trafic dirijat pe DN1B, între Lipia și Merei, accident rutier!

Din primele date furnizate de biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție, un autovehicul s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

La acest moment o persoană este evaluată medical.

Potrivit sursei mai sus citate, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ploiești către Buzău, o șoferiță de 49 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a ieșit în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă, a transmis următoarele:

„In urma accidentului rutier produs pe DN1B, intre Lipia si Merei, la U.P.U. -SMURD a fost transportata o femeie, (sofer) in varsta de 49 de ani, in stop cardio-respirator, cu politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral sever, traumatism de coloana cervicala si traumatism abdominal. La acest moment, femeia primeste ingrijiri medicale de specialitate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button