EDUCAȚIE

S-a deschis Târgul Ofertelor Educaționale din acest an

Liceele teoretice, tehnologice și vocaționale din municipiul Buzău vor încerca să-i convingă pe elevii de clasa a VIII-a că au cele mai bune condiții de studiu și specializare, în cadrul ediției din acest an al „Târgului Ofertelor Educaționale”.

Evenimentul este găzduit la Muzeul Județean și este organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Buzău, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău.

La deschiderea evenimentului au participat și reprezentanți din partea administrației publice și Inspectoratului Școlar Județean.

Aproximativ 1.000 de elevi au fost prezenți la Târgul din acest an, spun reprezentanții instituției și au trecut standurile organizate de liceele din municipiu și au avut ocazia de a vizita gratuit și a vedea colecțiile de arheologie și istorie.

Târgul continuă și vineri, 12 aprilie, începând cu ora 9.00, când sunt așteptați în continuare elevii de clasa a VIII-a care trebuie să ia o decizie privind parcursul lor școlar și profesional.

Evenimentul din acest an este realizat în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) și cu Inspectoratul Școlar Județean și are ca scop promovarea ofertelor de școlarizare ale unităților liceale, colegiilor și școlilor profesionale de pe teritoriul județului Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button