POLITICĂ

Carmen Ichim și-a lansat candidatura la funcția de primar al municipiului Buzău chiar în fața Palatului Comunal

 Carmen Ichim, candidat al liberalilor pentru funcția de primar al municipiului Buzău şi-a lansat, miercuri, candidatura, chiar în fața Palatului Comunal.

Odată cu lansarea candidaturii a fost lansată și campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii.

Lansare publică a candidatului PNL la Primăria municipiului Buzău vine la o zi după ce candidaţii PNL la alegerile locale din 9 iunie au fost prezentaţi membrilor de partid, preşedintelui formaţiunii, Nicolae Ciucă, secretarului general, Lucian Bode, şi europarlamentarului Rareş Bogdan.

”Buzoienii sunt nemulţumiţi şi cer o schimbare. Sper ca pentru prima dată să trezesc sentimentul că oamenii au pe cine alege şi sper să aducem schimbarea la Buzău”, a afirmat Carmen Ichim și a mai subliniat și că va merge în perioada următoare în toate cartierele oraşului pentru a discuta cu oamenii despre multele probleme cu care se confruntă. 

”Liberalii buzoieni au, după mulţi ani, candidaţi în toate localităţile, inclusiv în municipiul Buzău. De aceea, vă spun că începând de astăzi voi merge alături de dumneavoastră pe fiecare drum al municipiului, în fiecare locuinţă, voi încerca să găsesc soluţii la problemele buzoienilor. Am o experienţă de peste 30 de ani în administraţie publică, de 20 de ani conduc instituţii publice din Buzău şi fac administraţie şi nu mi-a fost uşor. Când am condus Instituţia Prefectului am găsit soluţii şi am arătat că poţi fi perfecţionist. În următoarea perioadă vreau să merg în fiecare cartier din Buzău să preiau problemele locuitorilor care sunt foarte multe, probleme în trafic, legate de parcări, de infrastructură, multe probleme sociale, firme care se închid, oameni care pleacă din municipiu fie în zona rurală, fie în alte ţări. Buzoienii sunt nemulţumiţi şi cer o schimbare. Sper ca pentru prima dată să trezesc sentimentul că oamenii au pe cine alege şi sper să aducem schimbarea la Buzău”, a declarat Carmen Ichim.

”Eram datori faţă de toţi locuitorii municipiului Buzău să prezentăm oficial candidatul, pe doamna Carmen Ichim, şi astăzi (miercuri – n.r) dăm start campaniei de strângere de semnături şi să creştem această dorinţă de schimbare în rândul buzoienilor care vor să schimbe standardul de viaţă, care este foarte scăzut, de la nivelul municipiului Buzău. Oraşul a devenit oraşul meşterului Manole, construim două săptămâni, iar în următoarea demolăm ce-am construit. Nu mai este nimic predictibil. Este momentul ca primar al Buzăului să fie o femeie, iar buzoienii sunt pregătiţi pentru acest lucru”, a susţinut preşedintele organizaţiei municipale a PNL Buzău, senatorul Vlad Pufu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button