ADMINISTRAȚIE

Antrenorul emerit de tenis, buzoianul Emil Băcioiu, noul cetățean de onoare al județului Buzău

Antrenorul emerit de tenis de masă, Emil Băcioiu, completează, de astăzi, galeria cetățenilor de onoare ai județului Buzău.Ceremonia de acordare a distincției a avut loc în timpul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Județean Buzău, după ce aleșii județeni, la propunerea președintelui Petre Emanoil Neagu, și-au dat acordul în acest sens.

„Onorăm astăzi pe domnul Emil Băcioiu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din Buzău și unul dintre cei mai cunoscuți din țară la tenis de masă. Vocația sa a fost tenisul de masă, dar talentul său l-ar fi impus, probabil, în orice alt sport. Este antrenorul pur – sânge care a scos campionidin toți elevii săi. În cei 25 de ani de activitate, la CSȘ și la CSM Buzău a obținut numeroase titluri școlare și naționale la toate categoriile de vârstă – băieți și fete, contribuind la afirmarea Buzăului pe harta tenisului de masă românesc. Este un gest de onoare pentru noi toți să acordăm acest titlu domnului Băcioiu Emil și să-i mulțumim pentru realizările sale”, a ținut să sublinieze președintele Petre Emanoil Neagu.

Emil Băcioiu a primit înalta distincție în semn de recunoaștere a unor performanțe remarcabile in sportul buzoian și cel romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !