ADMINISTRAȚIE

Contoare de branșament cu citire radio! Compania de Apă ne explică de ce sunt avantajoase.

În asociațiile de proprietari din Buzău au apărut contoarele de apă inteligente, cu citire radio la distanță. Aceste contoare nu pot fi sub nicio formă fraudate și vin în sprijinul cetățenilor care de multe ori se plâng că apometrele le înregistrează greșit consumurile și ajuns să plătească mai mulți bani la facturile de apă. Compania de Apă investește în montarea acestor contoare inteligente și, în scurt timp, toate asociațiile de proprietari din oraș vor beneficia de aceste dotări.

„Anul acesta este în mod cert anul investițiilor majore pe care, cu mari eforturi, le facem pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților noștri. În acest sens, vă facem cunoscut faptul că suntem în plin proces de implementare a unui program de achiziționare și montare a unui număr însemnat de contoare de branșament cu citire radio urmat de implementarea unui sistem de monitorizare a acestora în timp real.
Acest proiect se desfașoară în doua etape: o primă etapă, parcursă deja, s-a
concretizat în achiziționarea și montarea unui număr de 16.000 de contoare de branșament cu citire radio, în toată aria de operare a Companiei.

Prin implementarea acestei prime etape am reușit să îmbunătățim procesul de preluare a datelor din teren scurtând timpul alocat citirii contoarelor de branșament de la o săptămână cât alocam până acum la doar 2 zile.
A doua etapă va consta în implementarea unui sistem de monitorizare on-line a consumurilor înregistrate de contoarele de branșament cu citire la distanță.

Avantajul pe care îl oferim consumatorilor este acela de a identifica în timp real posibilele fluctuații de consum înregistrate de contoarele de branșament și implicit a eventualelor pierderi pe
rețelele interioare ale condominiilor.

Reprezentanții legali ai Asociațiilor de Proprietari au astfel posibilitatea să ia măsurile ce se impun în vederea diminuării pierderilor pe rețelele interioare ale condominiilor pe care le gestionează.
≠Ne pasă de apă≠Ne pasa de tine≠”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button