POLITICĂ

Marcel Ciolacu cere deschiderea spitalelor pentru bolnavii cronici: „Nu sunt cobaii guvernării peneliste!”

Prezent la Râmnicu Sărat, miercuri, președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut premierului Ludovic Orban să permită tratarea bolnavilor cronici în Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat, care este ]n continuare unitate suport pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a venit, miercuri, la Râmnicu Sărat, pentru a se întâlni cu râmnicenii și a fost însoțit de secretarul general Paul Stănescu, prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, vicepreședinții CJ Romeo Lungu și Petre Adrian Robert, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, senatorii PSD Sbirnea Liliana, Lucian N. Romascanu, deputatul Ionela Dobrică și de Felix Rache, vicepreședintele Pro România.

Președintele Ciolacu a avut un discurs acid la adresa actualei guvernări și i-a transmis premierului Orban că „bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste”și a precizat ca spitalul râmnicean este menținut ca spital COVID-19, chiar dacă sunt sub 50 de pacienți internați, deși spitalul are o capacitate totală de 405 paturi.

„Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste! Spitalele trebuie deschise pentru bolnavii cronici! Este inadmisibil ca, după atâtea luni de zile, Guvernul Iohannis-Orban să-și bată în continuare joc de bolnavii cronici și să-i pună pe drumuri, riscându-le de multe ori viața! Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, un spital cu 405 paturi, este menținut în continuare Spital COVID. Deși sunt sub 50 de pacienți internați! Deși autoritățile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiții de siguranță, toți bolnavii!Nu vă mai jucați cu viața oamenilor! Lăsați bolnavii cronici să se trateze!”, a scris Marcel Ciolacu, la câteva ore distanță, pe Facebook.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !