ADMINISTRAȚIE

Compania de Apă anunță zonele în care se oprește furnizarea apei!

Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă:

– în intervalul orar 11:00-14:00 în localitatea Beceni, pentru remedierea unei defecțiuni la rețeaua de distribuție. Zonă afectată: sat Izvoru Dulce.  

– în intervalul orar 10:30-13:30 în localitatea Siriu, sat Lunca Jariștei, pentru remedierea unei defecțiuni la rețeaua de alimentare. Zonă afectată: sat Lunca Jariștei (parțial).  

– în intervalul orar12:00-15:00 în Buzău, pe B-dul. Unirii, pentru remedierea unei defecțiuni la P.T. 10. Zonă afectată: toți abonații aferenți P.T. 10.  

– în intervalul orar 11:00-15:00 în localitatea Calvini, pentru acumulare apă în rezervoarele; Lazuskievici și Huma 2. Zonă afectată: Bâscenii de Jos.

Atenționăm consumatorii că, la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, pot apărea perturbații ale calității apei pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button