ȘTIRILE ZILEI

Constantin Toma, procent zdrobitor în patru secții de votare! (VIDEO)

Numărătoarea paralelă efectuată până acum în secțiile de votare 49, 52, 56 și 69 îl dă câștigător pe Constantin Toma cu un procent de circa 80%.

În secția 52 din municipiul Buzău, de la Școala „George Emil Palade”, primarul Constantin Toma a obținut 365 de voturi, candidatul PNL, Adrian Zoican, 59 de voturi, Constantin Ionescu 32, Irinel Cîrstea de la USR Plus, 35 de voturi, Constantin Florescu, 20 de voturi, iar Ion Viorel doar 9 voturi.

La secția 49, din cartierul „23 august”, Toma a obținut 336 de voturi din 445 exprimate, la secția 26, din cartierul Dorobanți, 277 de voturi dintr-un total de 384.

La secția 56 din municipiul Buzău, de asemenea, primarul Constantin Toma, a obținut cele mai multe voturi 339, urmat de medicul Adrian Zoican de la PNL ,67, Constantin Ionescu ar fi luat 15 voturi, Ionel Cârstea 24, Constantin Florescu 21 iar Viorel 3 voturi.

“Se prefigurează un scor zdrobitor, rezultatele sunt bune spre foarte bune. Mulțumesc buzoienilor pentru că fără ei nu aveam nicio șansă. Este un rezultat pe care îl consider normal. S-a muncit foarte mult, uneori riscându-mi sănătatea și chiar libertatea. Avem cu siguranță și în CLM Buzău majoritatea. Vor fi 4 ani istorici și Buzăul va face un pas mare, va deveni unul dintre cele mai frumoase din România. ”, a declarat primarul Constantin Toma.

Primarul a declarat recent că primul lucru pe care îl va face după ce va câștiga Primăria va fi să își ia concediu de odihnă, după patru ani de muncă neîntreruptă și să meargă undeva pe malul mării, să închidă telefonul și să se bucure de plajă și de lectură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button