POLITICĂ

„AM CÂȘTIGAT!”

Sorin Cîrjan a câștigat Primăria Râmnicu Sărat cu peste 2500 de voturi peste principalul său contracandidat de la PNL, Viorel Holban. Primarul Râmnicului și-a anunțat victoria pe pagina oficială de Facebook.

„Dragii mei râmniceni,

Oameni buni, astăzi v-ați dovedit și drepți și curajoși, și demni! Victoria de astăzi nu este doar a Alianței PSD-PRO Râmnicu Sărat, nu doar a celor doua partide, ci a tuturor celor care au susținut ADEVĂRUL, a tuturor ramnicenilor!

Vă mulțumesc, dragii mei, sunt mândru de dumneavoastră! Le mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat, colegilor din Pro România pentru energia și convingerea cu care au susținut această campanie! Le mulțumesc partenerilor de competiție electorală, candidaților și susținătorilor lor din PMP, PER, ALDE și candidatului independent Marina Grama pentru mesajele pozitive și campania decentă pe care au desfășurat-o!

Este târziu, suntem obosiți iar cuvintele sunt prea puțin cuprinzătoare pentru a exprima ceea ce simt acum. Voi reveni însă mâine cu detalii! AM CÂȘTIGAT !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button