POLITICĂ

Prima decizie pe care a luat-o noul președinte al PNL Buzău!

Prima ședință a liberalilor buzoieni, după numirea lui Gabriel Avrămescu în funcția de președinte al organizației județene, a avut loc în vineri, când s-au luat mai multe deicizii menite să ducă la remontarea PNL Buzău.

La ședință Avrămescu s-a prezentat în fața membrilor de partid flancat de liberalii Viorel Holban, Mircea Posea, Gheorghe Firon, primarul comunei Vadu Pașii și… surpriză, de Viorel Dobre, președintele PRO România Buzău până în urmă cu două zile, când a renunțat și la șefie, dar și la calitatea de membru al acestei organizații și s-a înrolat în rândul liberalilor odată.

Este de presupus că decizia sa a fost influiențată de numirea lui Gabriel Avrămescu în fruntea PNL Buzău.

„Prima decizie, în calitate de Președinte al PNL Buzău: nu vom accepta nicio „înțelegere” cu PSD! Am organizat o primă întâlnire cu membrii Biroului Permanent Județean al PNL Buzău. Concluziile la cald: 📌 nicio alianță/înțelegere cu PSD, 📌 reorganizarea filialelor care au obținut scor sub 25% la alegerile locale, 📌 mobilizare urgentă și adoptarea calendarului de campanie pentru alegerile parlamentare, 📌deschiderea porților partidului pentru toți cei care doresc să vină alături de noi.Consider că întâlnirea, de astăzi, a fost una constructivă, mai ales că, fiecare dintre noi a avut ocazia să-și expună punctul de vedere.Am încredere că vom reuși, chiar și-n timpul scurt pe care îl avem la dispoziție, să venim în fața buzoienilor cu o nouă viziune. #AcasăLaBuzău#PNLBuzău#BPJ#peneliștii#fărăPSD„, a anun’at ulterior pe pagina oficială de Facebook președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button