ȘTIRILE ZILEI

Călăul de pe Bd. N. Bălcescu, 24 de ani după gratii

S-a încheiat procesul în cazul crimei de pe Bulevardul Bălcescu, crimă care a îngrozit întreaga Românie, cel în care o tânără de 20 de ani, a fost ucisă prin incendiere de fostul iubit.

Magistrații Curții de Apel Ploiești au respins apelurile formulte de inculpat și de familia fetei, rămânând valabilă condamnarea stabilită de instanța de fond, și anume pedeapsa cu închisoare pentru 24 de ani.

Cosmin Dan a fost condamnat pentru omor deosebit de grav prin cruzimi. În februarie, 2019, în zorii zilei, imediat după ce a revenit în orașul Buzău, după o noapte petrecută într-un club din Capitală, Cosmin Dan a mers la locuința fostei sale iubite, unde avusese loc o petrecere. Tânărul de 21 de ani a ajuns în apartamentul de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, unde, în acel moment, se aflau atât fosta iubită, cât și noua iubită a sa, pentru a cere socoteală în legătură cu întâlnirea dintre cele două. A avut loc un scandal în urma căruia Cosmin Dan și-a sunat doi prieteni și le-a cerut să îi aducă o sticlă cu benzină. Aflat sun influiența alcoolului și a drogurilor, Dan a stropit-o pe tânără și a aprins o brichetă. În urma necropsiei s-a stabilit că fata de 20 de ani a murit din cauza arsurilor și a intoxicației cu monoxid de carbon.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button