ANUNȚURI

Compania de Apă | ANUNȚ IMPORTANT

Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă:

– în intervalul orar 09:00-13:00 în Buzău, zona Unirii-Centru, P.T. 34, bl. 7A, 7B, 9A, 9B, 9C, 9D, 9E, 10A, 10B, 10C, 10D, 11A, 11B, 11C, 11D, 11E, 11F, F9A, F9B, pentru remedierea unei defecțiuni la un branșament de apă. Zonă afectată: toți abonații aferenți blocurilor menționate.  

– începând cu ora 03:00 în localitatea Nehoiu, cartierele Lunca Pripor, Valea Nehoiașului și Fluierași, pentru remedierea unei defecțiuni la rețeaua de distribuție. Zonă afectată: cartierele Lunca Pripor, Valea Nehoiașului și Fluierași (parțial). 

– în intervalul orar 09:00-12:00 în localitatea Rm. Sărat, sat Poștă, pentru remedierea unei defecțiuni la un branșament. Zonă afectată: sat Poștă.

Atenționăm consumatorii că, la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, pot apărea perturbații ale calității apei pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button