POLITICĂ

Mesaj de susținere a implicării tinerilor în comunitate, lansat de candidații PNL Buzău la alegerile parlamentare (GALERIE FOTO)

Candidații PNL Buzău la alegerile parlamentare și-au depus candidaturile, astăzi, la Biroul Electoral Județean, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, ocazie cu care, noua conducere a organizației liberale a avut și o primă întâlnire cu mass media locală, prin intermediul căreia a transmis un mesaj puternic tinerilor din Buzău.

Atât Gabriel Avrămescu, președintele interimar al organizației județene a PNL Buzău, cât și Vlad Pufu, președintele organizației municipale a partidului Gabriel Avrămescu, au vorbit despre proiecte în care tinerii vor avea un rol fundamental, despre măsuri și strategii menite să le pună în valoare profesionalismul.

„Este într-adevăr o zi importantă pentru noua echipă de conducere a PNL Buzău. AM venit cu susținerea celor 18 874 de buzoieni, care au semnat listele de susținere a candidaților PNL. Suntem o echipă de oameni tineri, suntem o echipă de oameni profesioniști, suntem o echipă de oameni care s-au întors acasă să își facă treaba și împreună să contribuim la dezvoltarea Buzăului.

Am venit aici, în fața dumneavoastră și a buzoienilor, pentru a vă câștiga încrederea dumneavoastră și a oamenilor în clasa politică și pentru a ne pune proiectele în aplicare, pentru a da comunității care ne-a crescut ceva din experiența noastră și pentru a face acasă ceea ce am învățat, ce putem oferi buzoienilor.

Veneam acum pe stradă și auzeam vorbindu-se despre siguranța locurilor de muncă, în condițiile în care voprbim de județul care este pe primul loc la rata șomajului. Avem în ceea ce privește locurile de muncă o situație care nu a fost rezolvată, vom căuta soluții pentru crearea de noi locuri de muncă, căutăm soluții și avem și proiecte pentru dezvoltarea antreprenoriatului și ne dorim foarte mult să oprim plecarea tinerilor din județ, să aibă soluții aici, să aibă soluții pentru a-și finaliza cursurile și cursurile universitare, pentru că avem nevoie de oameni tineri și de oameni buni, atât în administrarea județului, cât și ca reprezentare la București.”, a declarat președintele interimar al PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.

Și președintele interimar al organizației municipale a PNL Buzău, Vlad Pufu, a vorbit despre proiectele pe care le are în vedere pentru ca tinerii și viitoarele generații să aibă un viitor aici, la Buzău, să fie cetățeni implicați și să participe la luarea deciziilor în plan județean, dar și la nivel central.

„Să vorbesc într-un mesaj politic este cel mai greu lucru cu care încerc să mă obișnuiesc, dar am ales să fiu jucător și o să jucăm bine.

Am un mesaj pentru tineri, pentru că noi trebuie să ne întrebăm la nivelul societății buzoiene de ce ne pleacă tinerii. De ce ne pleacă tinerii în străinătate sau de ce ne pleacă tinerii pe oriunde altundeva. O să vedeți programe pentru tineri, să reușim să îi înțelegem, să reușim să construim aici pentru ei, să reușimj să vorbim cu ei aceeași limbă, pentrui ca să nu ne mai trezim, ca în zilele acestea, cu cel mai mare șomaj din țară. Este un deziderat al meu în această campanie și, ulterior, în programul de parlamentar, dacă voi fi ales.”, a ținut să sublinieze la rândul său Vlad Pufu, primul pe lista de candidați ai PNL Buzău la Senat.

Echipa validată de Biroul Permanent Național al PNL pentru Buzău îi are, pe pozițiile eligibile, pe Gabriel Avrămescu – locul 1 la Camera Deputaților, pe Claudia Benchescu – locul 2 la Camera Deputaților și pe Vlad Pufu – locul 1 la Senat.

Gabriel Avrămescu are 41 de ani, iar până la această vârstă a reușit să își demonstreze profesionalismul prin experiențe notabile. De profesie jurist, Avrămescu a preluat președinția PNL Buzău după ce a fost prefect la Galați. Avrămescu și-a început cariera în administrația publică la Prefectura Buzău, iar apoi în Ministerul Integrării Europene și la Ministerul de Interne.În 2013, s-a angajat la ANAF, iar, în scurtă vreme, a fost numit director servicii interne la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, după care a ajuns director în cadrul ANAF București (ca șef al Direcției de Investiții, Achiziții Publice și Servicii Interne). Din iulie 2019 a fost numit director general al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Galați.Având în vedere experiența dobândită în administrația publică, Gabriel Avrămescu va contribui, în calitate de #deputat, la optimizarea cadrului legislativ, prin politici responsabile și predictibile pentru modernizarea și reformarea administrației publice. Gabriel Avrămescu este un profesionist în ceea ce privește managementul eficient al instituțiilor publice și mandatul său în Parlamentul României se va axa pe o serie de măsuri pentru eficientizarea activității funcționariatului public.

Claudia Benchescu, candidat PNL BuzăuBuzoianca Claudia Benchescu a fost consilier în Parlamentul European și consiliera ministrului Economiei. Claudia Benchescu a obţinut, ulterior, un post de conducere în cadrul Autorităţii pentru Supraveghere Financiară.Claudia Benchescu reprezintă portretul noii generații care va ajuta Buzăul să avanseze. Evoluția și experiența de 15 ani în administrația publică centrală și cea politică, dorința continuă de implicare și perfecționare sunt unele dintre punctele forte care vor susține viziunea nouă a #deputatei PNL Buzău, Claudia Benchescu.

Vlad Pufu, candidat PNL BuzăuVlad Pufu este absolvent de ASE în 1997 și de Relaţii Internaţionale, facultate în cadrul SNSPA, în 2004. Vlad Pufu este specialist în management economic, cu studii de comunicare și diplomație. Este cunoscut pentru implicarea sa in societatea civilă prin intermediul mass-media, fiind unul dintre cei mai activi oameni de presă din Buzău. Cariera sa a început la Evenimentul zilei, ca şef al departamentului anchete economice, în perioada 1992-1994. Pufu este membru fondator la cotidianul Ziua şi a condus departamentul economic al Tele 7 abc. Vlad Pufu este președintele organizației municipale PNL Buzău. Acesta își va axa mandatul de #senator către domenii precum digitalizarea și creșterea standardului de viață la nivelul celui european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button