POLITICĂ

Constantin Toma: „De 12 ani nu a făcut altceva decât să murdărească orașul și județul Buzău”

La ultima conferință de presă a PSD Buzău, primarul orașului, Constantin Toma, una dintre cele mai puternice voci social-democrate după ce a fost creditat de aproape 80% dintre votanți pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Buzău, a făcut apel către buzoieni să nu-l mai voteze pe Adrian Mocanu, șiderul organizației PMP Buzău.

Înlăturarea lui Adrian Mocanu din peisajul politic pare să fie un deziderat nu doar al social-democraților, ci și al celorlalte partide politice cu reprezentare la nivelul județul.

Primarul Toma a vorbit despre ofensiva pe care partidul condus de Mocanu o duce de mai multă vreme împotriva sa și care a culminat cu blocarea proiectului noii stații de asfalt a municipiului Buzău.

De 12 ani, n-a făcut decât să murdărească orașul și județul Buzău. Gândiți-vă la acea poveste mediatizată și de Mocanu, și de Florescu; vorbesc despre noua firmă a municipalității, despre stația de asfalt care este cea mai modernă din România. Lucrăm cu ea la 5% din capacitate. Putea produce mulți bani. Am câștigat la Tribunalul Buzău, iar Prefectura ne-a dus la Curtea de Apel Ploiești. Vom câștiga și acolo, cred eu. Pierdem timp, în timp ce în județul Buzău se aduce asfalt de la Brăila și Ploiești, în timp ce această firmă este a Primăriei și ar putea dezvolta Buzăul.„, a subliniat primarul Constantin Toma.

Reamintim că primarul Constantin Toma a fost ținta unei campanii mincinoase dirijate de aripa Mocanu, care l-a acuzat pe acesta că s-ar afla în spatele operațiunii de tăiere a Crângului, deși întreaga acțiune a fost derulată de Direcția Silvică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
error: Conținutul este protejat !