SPORT

Gloria Buzău, buget de criză

Conferința de presă a PSD Buzău, de săptămâna trecută, i-a oferit primarului municipiului Buzău, Constantin Toma, prilejul de a anunța că a tăiat  jumătate de milion de euro din bugetul formației din Crâng și precizat că, în continuare, vor fi reduse atât salariile personalului clubului, cât și cheltuielile de funcționare.

La începutul acestui an, municipalitatea buzoiană a anunțat retragerea echipei de fotbal Gloria Buzău din Liga a II-a, dar ulterior a revenit asupra deciziei, urmând ca formația lui Ilie Stan să fie menținută în eșalonul secund până la finele actualei ediții de campionat.

“Eu fac simulări, scenarii, pe bugetul local din luna octombrie. Astăzi am avut cu Gloria Buzău. Am luat fiecare și am verificat. Așa discutăm problema. De unde mai tăiem? Ce facem să funcționeze mai departe jucăria, la o risipă cât mai mică, adică să fie reduceri de costuri cât mai mari. Deci, am reușit inclusiv pe bunuri și servicii să ne ducem până la 500 de mii de euro tăiate până astăzi. Periodic îi chem și îi întreb cum au funcționat înainte, cum funcționează acum. Suntem în discuții și cu grupuri din afara țării, și cu grupuri din țară pentru a găsi investitori buni.”, a declarat primarul Constantin Toma pentru sansanews.ro.

Între timp, se poartă discuții în vederea găsirii unui investitor privat care să preia Gloria Buzău. Dacă acesta nu va fi identificat, cel mai probabil echipa va fi retrasă din campionat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button