ȘTIRILE ZILEI

Tânără de 20 de ani dispărută

UPDATE:

Tânăra de 20 ani, din Râmnicu Sărat, dispărută în data de 19 februarie, a fost găsită de polițiștii buzoieni, aceasta a menționat că dorește a se păstra confidențialitatea asupra locației în care se află.

Tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și ne-au sprijinit în activitățile de căutare.

AȚI VĂZUT-O?

Polițiștii buzoieni caută o tânără, de 20 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, care a plecat de acasă. Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Poliţia municipiului Râmnicu sărat a fost sesizată cu privire la faptul că, numita POTÎRNICHE DIANA a plecat de acasă, la data de 19 februarie 2021, fără a mai reveni, fiind posibil ca tânăra să fi plecat voluntar.

Semnalmente: înălțime 1,50 metri, greutate 40 kg, ochi căprui, păr lung șaten deschis, fără semne particulare.

Ultima dată a fost văzută purtând o geacă lungă de culoare albastră, pantaloni negri, cizme negre, fes roz. Avea asupra sa 2 rucsacuri, unul roz și celălalt roșu.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button