ADMINISTRAȚIE

Unde se oprește apa astăzi!

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Rm. Sărat, anunṭă că, în data de 22.03.2021, în intervalul orar 11:00 – 13:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Grebănu, sat Livada Mare, pentru executarea unor lucrări de reparație branșament.

Zone afectate : Sat Livada Mare

Utilizatori afectați : 58 de utilizatori.

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Valea Slănicului, anunṭă că, în data de 22.03.2021, în intervalul orar 10:30 – 18:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Săpoca, pentru executarea lucrarilor de relocare a conductelor de alimentare cu apă din zona podului Matești.

Zona afectata:  sat Mătești

Atenționăm consumatorii că la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, există riscul apariției unor perturbații ale calității apei, pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.        

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Departament Dezvoltare Comercială        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button