ȘTIRILE ZILEI

Plantație de canabis în curtea unui buzoian!

Un bărbat în vâstă de 36 de ani, a ajuns în arestul IPJ Buzău după ce oamenii legii l-au filat și săltat în trafic, găsind în mașina sa 400 de grame de canabis. La percheziția domiciliară, polițiștii aveau să afle că tânărul avea o adevărată plantație.

Ieri, 26 martie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T.Buzău, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în Buzău și București, la imobile utilizate de un tânăr bănuit de trafic și deținere de droguri de risc.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite 2 culturi indoor de canabis, una în comuna Pietroasele, din județul Buzău şi una în municipiul Bucureşti, fiind identificate 69 de plante de canabis, precum şi instalaţiile necesare cultivării acestora.

Plantele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Bănuitul, un tânăr, de 36 de ani, din București, a fost interceptat în trafic, la data de 25 martie a.c., de către polițiștii Secției de poliție rurală Merei, care au descoperit în mașina acestuia aproximativ 400 de grame de dorguri de risc (cannabis) și au solicitat sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, în această dimineață, Tribunalul Buzău a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

La activitate, au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button