ADMINISTRAȚIE

Anunțul președintelui Consiliului Județean cu privire la un drum important din județ (FOTO)

Drumul Judeţean 102C, va fi modernizat din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean. Este vorba despre un tronson de drum judeţean ce leagă localitatea buzoiană Cislău de judeţul Prahova, prin Buda-Crăciuneşti.

Deşi are indicativ de drum judeţean, 102C arată mai degrabă a drum comunal, iar pentru locuitorii din zona Pătârlagele, Cislău şi Vipereşti, şoseaua prin Buda Crăciuneşti constituie o variantă mai scurtă de a ajunge la Ploieşti şi Bucureşti. 

Anunțul reabilitării complete a drumului respectiv a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu:

„Drumul județean 102C, care leagă localitatea buzoiană Cislău de judeţul Prahova, prin Buda-Crăciuneşti va fi complet reabilitat până la sfârșitul acestui an.

O mare parte a acestui drum județean nu a fost niciodată asfaltată. Este un proiect complex, cu multe consolidări, are o lungime de peste 11 km și este finanțat din fonduri proprii ale Consiliului Județean Buzău.

Reabilitarea lui deschide și calea dezvoltării unei zone superbe, cu un mare potențial turistic, cu trasee turistice care pot încânta pe oricine. Un loc de seamă în istoria locului îl are Doamna Neaga, fiica lui Vlaicu Clucerul din Cislău și soția lui Mihnea Turcitul, domn al Țării Românești.”

Sursa FOTO: Facebook – Petre Emanoil Neagu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !