ADMINISTRAȚIE

Municipiul Buzăul se bate cu Parisul pentru cel mai bun brand de oraș

Municipiul Buzău este nominalizat, alături de capitala Franţei, Paris, la premiul pentru cel mai bun brand de oraş din Europa în cadrul Galei ”Transform Awards”.

Municipiul Buzău apare pe lista scurtă, alături de Paris, la categoria cel mai bun brand de oraş din Europa.

Gala ”Transform Awards” 2021 este organizată de publicaţia ”Transform Magazine” şi va avea loc miercuri seară, la Londra la ora 22.30, ora României.

Cucerirea titlului pus în joc în cadrul galei din această seară ar însemna o includere a Buzăului pe harta orașelor europene, o promovare a urbei și mai multă deschidere către potențialii investitori, a anunțat primarul Constantin Toma printr-un mesaj postat, azi, pe Facebook:

Dragi buzoieni,

În această seară, de la ora 22:30, va fi transmisă live, din Londra, gala Transform Awards 2021, unde Buzăul este nominalizat, alături de Paris, la premiul pentru cel mai bun brand de oraș sau țară din Europa. Vă invit să urmăriți un eveniment care pune orașul nostru pe harta orașelor europene, ca strategie de comunicare, promovare a orașului și deschidere către potențiali investitori și colaboratori. Gala ,,Transform Awards” este organizată de publicația internațională ,,Transform Magazine”, una dintre cele mai mari publicații care se ocupă de studiul și promovarea brandurilor la nivel mondial.

Municipiul Buzău a fost înscris în competiţia europeană cu logo-ul ”Buzău Oraş deschis”, realizat în anul 2018 de către un artist grafic din Iaşi care a câştigat concursul lansat de municipalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button