CULTURĂ

Trupa Vama va concerta, mâine, la Buzău în deschiderea Festivalului „Buzăul lui Marghiloman”

Buzoienii sunt invitați să participe la prima ediție a Festivalului “Buzăul lui Marghiloman”, care va debuta, vineri, cu un concert susținut de Tudor Chirilă și trupa „Vama”.

Seria de evenimente va avea loc la Vila Albatros din parcul ce îi poartă numele ilustrului om politic.

Buzoienii vor avea acces gratuit la acest concert, ca și la celelalte manifestări din cadrul festivalului. Spectatorii însă trebuie să respecte anumite condiții impuse de pandemie.

Vor putea participa doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și care prezintă dovada de vaccinare. Ele trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore, un test rapid negativ nu mai vechi de 24 de ore, efectuat la un laborator acreditat sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Nu vor fi acceptate teste rapide auto-administrate. Totodată, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Din 30 iulie și până în data de 28 august, publicul va avea parte de concerte, spectacole de teatru sau filme de artă.

În fiecare seară de joi, membrii trupei „Arată artă”, din cadrul Centrului de cultură „Al. Marghiloman”, vor susține recitaluri, iar la fiecare concert va fi și un invitat supriză.

“Buzăul lui Marghiloman” este un festival organizat de Primăria Buzău, prin Centrul de cultură ce poartă numele ilustrului om politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !