ADMINISTRAȚIE

Un nou parc va fi amenajat în locul fostei maternități a Buzăului

Conducerea Consiliului Judeţean Buzău a renunţat la proiectul construirii unui bloc pentru medici pe terenul vechii maternităţi, în spaţiul de pe Bulevardul Gării și a hotărât să amenajeze acolo un parc pentru buzoieni.

Costurile prea mari şi birocraţia au fost cele care i-au determinat pe reprezentanţii CJ Buzău să abandoneze ideea construirii unui bloc destinat medicilor care aleg să profeseze în judeţ.   

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a anunţat de curând că terenul fostei maternităţi va avea o altă utilitate.   

Neagu spune că este mai convenabil să cumpere douăzeci de apartamente, pe care să le renoveze şi să le dea medicilor spre folosinţă gratuită.   Planurile conducerii Consiliului Judeţean Buzău pentru terenul de pe Bulevardul Gării s-au schimbat. În perimetrul unde a funcţionat vechea maternitate a Buzăului, până în 2016, urmează să fie amenajat un parc.  

O parte din terenul fostei maternităţi a fost deja alocat Judecătoriei Buzău, care funcţionează într-un sediu închiriat, în incinta Galleria Mall. Instituţia ar urma să depună un proiect la Compania Naţională de Investiţii, prin care să îşi construiască un nou sediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !