POLITICĂ

Doliu în familia președintelui PSD, Marcel Ciolacu! Mama politicianului s-a stins din viață.

Mama președintelui PSD Marcel Ciolacu a decedat, în această dimineață, la Spitalul Judeteande Urgență, unde se afla internată de mai multe zile. Pe data de 12 septembrie ar fi împlinit 85 de ani.

 În urmă cu ceva timp, politicianul a povestit faptul că ambii săi părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Şi tatăl sau a pierdut lupta cu boala nemiloasă în urmă cu șapte ani.

„Aveţi remuşcări că nu puteţi fi mai aproape de mama dumneavoastră care est bolnavă?”, l-a întrebat Denise Rifai pe Marcel Ciolacu, în emisiunea de la Kanal D.

„Am remuşcarea că nu petrec mai mult timp cu dânsa. Dar întotdeauna când mă duc la Buzău – nu cred că se supără soţia sau altcineva – în primul rând mă opresc la mama. Stau cu dânsa şi în cele două trei zile, mai ales la sfârşit de săptămână, încerc să trec măcar o dată pe la dânsa, să vorbesc, să-mi povestească de vecini. E o luptătoare şi eu nu sunt pregătit să fiu orfan şi nu am ce să-i fac, va trebui să lupte în continuare să mai trăiască şi să ne mai vegheze pe fiecare dintre noi”, spunea Marcel Ciolacu în 2021.

Mama lui Marcel Ciolacu, în vârstă de 84 de ani, era internată la Spitalul Județean Buzău de patru zile.

În urmă cu șapte ani, Marcel Ciolacu și-a pierdut și tatăl, fost pilot militar, diagnosticat cu cancer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button