ADMINISTRAȚIE

Lucian Romașcanu le-a prezentat oficialilor britanici în România facilitățile oferite de Buzău investitorilor din Regatul Britanic

Ambasadorul UK în România și comisarul britanic pentru comerțul cu Europa s-au întâlnit, joi, la sediul Primăriei cu senatorul Lucian Romașcanu și primarul Constantin Toma, unde au discutat despre facilitățile pe care Buzăul le oferă investitorilor britanici. La întâlnire au mai participat viceprimarul Oana Matache, arhitectul șef Raluca Bobescu și senatorul Ștefan-Radu Oprea.

„Am fost onorat să-i primesc, în calitate de senator de Buzău și membru al guvernului, alături de primarul Constantin Toma și de senatorul Stefan Radu Oprea, pe dl. Chris Barton, Comisar britanic pentru comerțul cu Europa însoțit de ES dl. Andrew Noble, Ambasadorul UK la București.
Deschiderea României, a Buzăului, pentru investițiile străine este un fapt, iar prezența distinșilor invitați ne-a oferit prilejul de a prezenta oportunitățile pe care le oferim companiilor care doresc să fie parte a mediului local de afaceri.
11.5 miliarde de EURO investiții străine directe în România în 2022 este o dovadă a celor afirmate mai sus.
După discuțiile oficiale am petrecut o seară plăcută împreună cu reprezentanții investitorilor britanici în Buzău”
, a scris pe pagina sa de Facebook președintele PSD Buzău Lucian Romașcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button