ADMINISTRAȚIE

Mobilizare impresionantă, astăzi, a comunității din Nehoiu! Peste 160 de localnici din Nehoiu au donat sânge.

Persoane de toate vâstele, din Nehoiu, au răspuns apelului lansat de utorități și au venit să doneze sânge pentru bolnavii aflați pe paturile de spital.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost prezent la donarea de sânge organizată de Digi24.  

Casa de cultură a orașului Nehoiu s-a transformat, astăzi, într-un veritabil centru de colectare a sângelui. Sub sloganul „Avem același sânge”, Digi24 derulează, la nivel național, o amplă campanie de donare de sânge. Localnicii din Nehoiu au răspuns în număr mare invitației jurnaliștilor postului de știri de a veni în sprijinul românilor care au urgent nevoie de sânge.  

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, prezent la donarea de sânge de la Nehoiu, a rămas impresionat de mobilizarea exemplară de care a dat dovadă comunitatea nehoiană. 

Până după-amiază, aproximativ 160 de persoane se prezentaseră la Casa de cultură din Nehoiu pentru a dona sânge. Printre donatorii de sânge s-au aflat și primarul din Nehoiu, Ionuț Milea, dar și managerul Spitalului orășenesc, medicul Sergiu Remișovschi.

Acțiunea de astăzi a fost realizată de Digi24, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău, Consiliul Județean, Primăria Nehoiu și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button