ADMINISTRAȚIE

Teren de sport pentru nevăzători în comuna Mărăcieni

Primăria comunei Mărăcineni a anunţat o investiţie realizată cu fonduri obţinute prin Compania Naţională de Investiţii în domeniul sportiv-educativ. Este vorba despre un teren de sport multifuncţional pe care practica numeroase sporturi inclusiv persoanele cu deficienţă de vedere.

„La Şcoala Gimnazială Clemenţa Beşchea din Căpăţâneşti au început lucrările de construire a unui teren multifuncţional, pe care se pot practica numeroase sporturi, inclusiv de către nevăzători. Va fi o adevărată bază sportivă, cu nocturnă, clădire pentru vestiare şi terasă, alei pietonale şi spaţii verzi. Proiectul Teren multifuncţional pentru handbal, baschet, volei, tenis şi fotbal pentru nevăzători este realizat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare de 1.2 milioane lei, plus TVA”, anunţă Primăria Mărăcineni, prin vocea primarului Constantin Dumitru.

Terenul va avea suprafaţa de 40×20 metri, aşa cum cer normele federaţiilor sportive, şi va fi acoperit cu tartan, având numeroase dotări exterioare: fileuri de tenis şi volei cu stâlpi mobili, porţi de handbal, panouri de baschet, bănci pentru rezerve, panouri mantinelă de protecţie şi multe altele.

„Suntem nerăbdători să vedem baza sportivă finalizată, iar pe voi, dragi tineri, bucurându-vă de mişcare în acest spaţiu modern!”, a spus primarul Dumitru Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button