CULTURĂ

Grădiniță în aer liber la Muzeul Județean

Se deschide Ludoteca pe 3 iulie. Proiectul Bibliotecii Județene, premiat pe plan național, se va deschide pe 3 iulie și își va închide porțile pe 28 iulie, 2023. Copiii o vor frecventa gratuit de luni până vineri, între orele 9 și 12.30

Ludoteca din grădină”, proiectul Bibliotecii Județene „Vasile Voiculescu” devenit deja tradițional se va deschide și anul acesta în locația deja cunoscută de la Muzeul Județean.

Profitând de faptul că Ludoteca va funcționa în curtea interioară a Muzeului Județean, cei mici vor beneficia și de permisiunea acordată de conducerea instituției de a vizita expozițiile de bază gratuit.

„Ludoteca din grădină” va fi deschisă între 3 și 28 iulie, de la ora 9 la 12.30, iar copiii buzoienilor o pot frecventa gratuit, în compania bibliotecarilor, a voluntarilor dar și a însoțitorilor, care-i vor supraveghea de la distanță.

Ludoteca înseamnă o oportunitate pentru unii dintre părinții care nu au posibilitatea sau timpul necesar pentru a merge în vacanță cu copiii lor.

Biblioteca Județeană ”Vasile Voiculescu” desrulează proiectul „Ludoteca din grădină” din anul 2011 și este cel de-al doilea an când funcționează în curtea interioară de la Muzeul Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button