ADMINISTRAȚIEȘTIRILE ZILEI

Primarul, viceprimarul și un angajat al Primăriei Cochirleanca, reținuți pentru 24 de ore într-un caz care vizează gestionarea defectuoasă a deşeurilor şi a apelor uzate

Primarul comunei buzoiene Cochirleanca, Nicolae Stancu, viceprimarul Dumitru Enache şi un angajat al primăriei din localitate au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce în cursul dimineţii de joi au fost duşi la audieri într-un caz ce vizează gestionarea defectuoasă a deşeurilor şi a apelor uzate, transmite News.ro.

Poliţişţii au descins, joi dimineaţă în comuna Cochirleanca din judeţul Buzău şi au făcut percheziţii la sediul Primăriei, al societăţii de salubrizare a comunei dar şi la domiciliile primarului, viceprimarului şi aie unor angajaţi ai societăţilor subordonate.

Cercetările au fost declanşate de către poliţişti şi procurori în baza unor reclamaţii făcute în urmă cu aproximativ un an.

Cele trei persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de vineri procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat să solicite instanţei adoptarea altor măsuri preventive.

Nicolae Stancu este primar al comunei Cochirleanca din partea PNL şi se află la cel de al doilea mandat. El a fost desemnat să candideze pentru un nou mandat la alegerile locale din 9 iunie 2024, din partea PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button