ȘTIRILE ZILEI

Ploaie cu grindină, azi-noapte, în județul Buzău

În comunele din apropierea orașului Râmnicu Sărat precipitațiile abundente au fost însoțite de grindină. A plouat cu gheață în Topliceni, Valea Râmnicului și Boldu, spre disperarea localnicilor.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, în urma ploilor înregistrate, marţi, în municipiile Buzău, Râmnicu Sărat şi în comuna Râmnicelu.

Din cauza precipitatiilor, pe DN 2, în zona acostamentului consolidat s-a acumulat apă și au fost aduse de aluviuni resturi vegetale de pe drumurile laterale.

„Pe segmentele de la km. 148+700 (150m), km.149+200 (100m), km.150+700 (80m) – Slobozia Bradului (VN) – Râmnicu Sărat (BZ) circulația este îngreunată, iar drumarii acționează pentru eliberarea părții carosabile”, transmite DRDP Buzău.

Judeţul Buzău se află până miercuri sub atenţionare meteorologică Cod Galben, fiind anunţate averse şi cu caracter torenţial. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 25-30 l/mp şi pe alocuri de peste 40-50 l/mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button