POLITICĂ

Candidații PSD și PNL la cele mai importante funcții din administrația locală și județeană au mers la vot la puțin timp de la deschiderea urnelor

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la funcţia de primar al municipiului Buzău, Constantin Toma, a votat la alegerile locale şi europarlamentare cu gândul la viitorul României.

Însoţit de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi de liderul organizaţiei judeţene a PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, primarul în exerciţiu al municipiului Buzău a votat la Secţia nr.33 organizată la nivelul Liceului de arte „Margareta Sterian”.

„Am votat cu drag de Buzău şi pentru România. Sunt convins că votul meu va fi important pentru viitorul Buzăului şi al României, având în vedere că am votat şi pentru europarlamentare”, a declarat Constantin Toma.

Preşedintele PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, candidat pentru preşedinţia CJ Buzău, s-a întâlnit la uşa secţiei de votare cu mama sa, venită şi ea la vot.

“Astăzi am votat ca de fiecare dată pentru cea mai bună echipă a municipiului şi a judeţului pentru dezvoltare. Asta e întrebarea întotdeauna care îmi place pentru că aş spune direct cu cine am votat, dar n-am voie. La europarlamentare,  am votat iarăşi pentru a trimite în Parlamentul European oameni care ţin cu Europa cu direcţia Euro-Atlantică a României şi pentru o voce comună în interesul României şi al proiectului European dinspre reprezentanţii noştri”, a declarat Lucian Romaşcanu.

Liberalii Carmen Ichim, candidat PNL pentru Primăria municipiului Buzău, și Vlad Mircea Pufu, președintele Organizației Municipale a PNL Buzău, au mers la urne împreună. Cei doi au ajuns la secția 51, amenajată în incinta grădiniței din cartierul Orizont, în jurul orei 8.30. Aici, cei doi au fost așteptați de un grup de membri liberali, simpatizanți și candidați.

”Astăzi am votat pentru buzoieni. Astăzi am votat pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în administrația publică locală și pentru că sunt și mamă aș vrea să spun că siguranța copiilor noștri ar trebui să fie prioritară”, a declarat Carmen Ichim, la ieșirea de la urne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button