POLITICĂ

Primarii liberali girează actuala conducere a partidului

Șeful organizației județene PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, a avut o nouă întâlnire de lucru cu primarii, miercuri, în cadrul cărei s-au purtat discuții nu doar pe marginea proiectelor comunităților administrate de primari liberali, ci și a priorităților partidului în acest moment, când au apărut tot felul de tulburări în interiorul său.

Toți cei prezenți la întâlnirea de ieri au căzut de acord că trebuie să depună eforturi pentru ca liberalii să demonstreze că sunt capabili să asigure o guvernare pe măsura așteptărilor românilor și să trateze restul problemelor cu calm și cu liniște.

În plus, primarii au prezentat și stadiile în care se află proiectele pe care le derulează în comunele pe care le administrează, și i-au solicitat deputatului Avrămescu sprijin la reprezentanții Guvernului, acolo unde a fost cazul.

În urma întâlnirii de ieri, șeful PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu a anunțat pe Facebook că PNL Buzău își dorește cu adevărat să devină o forță politică implicată în dezvoltarea județului:

„Primarii PNL din județ susțin reconstrucția partidului împreună cu actuala echipă de conducere. Astăzi, în cadrul unei întâlniri de lucru, organizată alături de cei 10 primari din județ am constatat cu plăcere cât de mult s-au schimbat perspectivele și cât contează eforturile comune în cadrul tuturor proiectelor pe care le avem pentru comunitate!

Le mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care o acordă actualei conduceri a Filialei PNL Buzău și îi asigur pe toți de întreaga noastră susținere și implicare. Ne onorează încrederea dumneavoastră și pe viitor vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca #PNLBuzău să devină o forță politică implicată cu adevărat în dezvoltarea și modernizarea comunității! „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button