ADMINISTRAȚIE

Pe 10 martie se deschide marele șantier din Piața Dacia

Primarul Constantin Toma a anunțat în cadrul ședinței ordinare a CLM-ului de ieri că se va deschide șantierul din Piața Dacia. Lucrările vor începe din 10 martie. Deschiderea șantierului a fost întârziată pentru mutarea unor linii de telefonie care trec prin zona de lucru.

Deși lucrările pentru transformarea Pieței Dacia ar fi trebuit să înceapă până acum, au întârziat din motive obiective, care nu țin de Municipalitate sau de Constructor.

Până va fi rezolvată problema  ivită, vor trece și zilele Mărțișorului și platoul va fi eliberat complet de cortul cu mărțișoare și de căsuțele din lemn cu flori, așa că vor putea începe lucrările de pregătire.

Odată cu demararea lucrărilor, care sunt deosebit de complexe și de mari dimensiuni, Constructorul va trebui să amenajeze culoare și podețe peste săpături, pentru ca pietonii care străbat zona de șantier să nu fie expuși unor posibile accidentări.

De asemenea, urmează să fie implementate și noi reglementări în circulația rutieră, care vor fi comunicate din timp și care vor transforma centrul orașului într-o zonă strict pietonală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button