Fără categorie

TOT MAI APROAPE DE PLAY-OFF

FC Buzău și Petrolul Ploiești s-au întâlnit pe stadionul din Ploiești, în cadrul etapei cu numărul 18, din eșalonul ligii secunde. Susținuți de suporteri, echipa lui Nicolae Constantin a avut prima ocazie a meciului. În minutul 13, în urma unui fault comis de Ariel Lopez, Dragoș Gheorghe, îl pune la încercare pe Relu Stoian, cu un șut din lovitură liberă. La următoarea faza, FC Buzău ajunge în la poarta lui Avram, dar Chică-Roșă irosește ocazia.

Primele 30 de minute au fost echilibrate, iar FC Buzău și Petrolul și-au împărțit fazele de poartă. În minutul 35, fostul jucătorul al echipei Poli Iași, Pablo Gaitan lovește bara cu un șut de la aproximativ 30 de metri, spre entuziasmul celor aflați în tribune. Fără vreun alt moment remarcabil, prima repriză se încheie 0-0.

În a doua parte, Cristi Pustai îl introduce pe Alin Manea în locul lui Alexandru Munteanu. Meciul a continuat să fie la același nivel, cu ocazii de ambele parți, iar rezultatul părea să fie avantajos pentru cele două combatante. În minutul 60, Adrian Chică-Roșă irosește o noua ocazie de gol, spre dezamăgirea profesorului Pustai. Până la final, jocul a continuat să fie pragmatic, fără ocazii notabile. În cele din urmă, fluierul de final avea să găsească tabela neschimbată, iar cele doua contracandidate și-au împărțit punctele.

În ultima etapă FC Buzău va întâlni Concordia Chiajna, meci care se va juca cu calificarea în ,,play-off” pe masă. Partida se va disputa pe Stadionul din Crâng, iar FC Buzău se așteaptă la un public numeros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button