Share |

Content about Eveniment

Iunie 2, 2020

UPDATE: A murit bărbatul în vârstă de 68 de ani, înjunghiat în inimă

 

Mai 29, 2020

Ordinul de încetare a mandatului Florinei Stoian a fost trimis la Buzău de către Ministerul educației încă de miercuri, iar vineri, a fost numit pe postul de general al IȘJ Buzău, profesorul râmnicean Ionel Meiroșu.

Mai 28, 2020

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 7 cazuri de infectare cu Coronavirus.

 

Cazurile 182-188:

 

  • 4 cadre medicale din Secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

 

  • 1 sugar în vârstă de o lună, internat cu simptomatologie în Secția Pediatrie a SJU Buzău (izolat), transferat la Spitalul ”Victor Babeș” din București.

 

Mai 27, 2020

Potrivit ultimelor date comunicate de către Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 17 cazuri de infectare cu COVID-19.

Cazurile 165-181:

Mai 27, 2020

Marți, polițiștii l-au identificat pe bucureștean suspect de comiterea mai multor furturi din autoturisme pe raza municipiului Buzău.

Mai 27, 2020

Un credit bancar, contractat în urmă cu aproape zece ani, de către fostul furnizor de energie termică, Ecogen Energy, pentru furnizarea de agent termic în regim centralizat și avalizate de către fosta conducere a Primăriei municipiului Buzău, pun în mare dificultate municipalitatea buzoiană.

Mai 22, 2020

Desfășurare de forțe, azi noapte, în cartierul Mihai Viteazul, pe strada Profesorilor!

Mai 21, 2020

Un camion cu semiremorcă s-a răsturnat, astăzi, la intrarea în municipiul Râmnicu Sărat, dinspre Buzău și, pentru câteva ore, a blocat total traficul pe DN2 E85.

Mai 20, 2020

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a însoțit un transport de alimente care a ajuns, ieri, la Rîmnicelu, pentru 475 de persoane aflate în carantină. Lista beneficiarilor a fost pusă la dispoziția Consiliului Județean de către Prefectura Buzău, după cum a menționat președintele Neagu într-o postare pe Facebook.

Mai 20, 2020

Surse demne de încredere suțin că la nivelul conducerii IȘJ se știa încă de la începutul săptămânii că D.T., angajat al compartimentului tehnic din cadrul instituției, se simte rău și că prezintă simptome specifice coronavirusului și, cu toate acestea, instituția nu a luat nicio măsură pentru a preveni posibilele infectări în rândul profesorilor.

Mai 20, 2020

Două delațiuni suspecte țin ocupate de aproape două săptămâni două instituții importante, Primăria Beceni și Garda de Mediu.

Ambele reclamații s-au aflat în posesia Prefecturii Buzău și fac referire la modul în care primarul de la Beceni, Laurențiu Constantin Dumitru, gestionează deșeurile la nivelul comunei, dar și precizări cu privire la interese și afaceri pe care acesta le-ar avea împreună cu comisarul Gărzii de Mediu, Carmen Ichim.

Mai 19, 2020

Preacuviosul p[rinte Ioanichie Hulubei, fostul stareț al Mănăstirii Ciolanu, a trecut la cele veșnice. Vestea tristă a venit din partea preotului profesor Romeo Ene, care a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

"Pcuv. părinte Ioanichie Hulubei, fostul stareț al Mănăstirii Ciolanu, s-a mutat la cele veșnice.

Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze unde nu este durere, întristare și suspin."

Mai 18, 2020

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în data de 17 mai 2020, în județul Buzău au mai fost confirmate 11 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 123.

 

7 cazuri provin din rândul personalului sanitar din Secția Medicală a Spitalului Judeețan de Urgență Buzău, depistate în urma anchetei epidemiologice deschisă în data de 16 mai 2020.

Mai 15, 2020

"În urma adoptării hotărârilor luate în cadrul CNSU, vă informăm că măsura carantinarii Cartierului Poștă, din municipiul Buzău, se menține și după finalul stării de urgență până la finalul termenului de 14 zile, prevăzut de OMS 414/2020, adică până la data de 17 mai 2020, inclusiv.

Vom reveni cu detalii după publicarea în Monitorul Oficial a actelor normative emise în această noapte". a transmis biroul de presă al Prefecturii.

Mai 15, 2020

Au mai fost confirmate 2 cazuri de infectare cu COVID-19 în județul Buzău. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 99.