Share |

Content about Eveniment

Decembrie 7, 2018

Trei dintre cei mai renumiți doctori din România, toți trei buzoieni, au primit astăzi titlurile de cetățeni de onoare ai municipiului Buzău, în cadrul unei ceremonii de excepție, care au reunit profesorii de la Hașdeu, alte somități ale medicinei românești, politicieni, prieteni și rude. 

Decembrie 6, 2018

Fostul tenismen Ilie Năstase şi fostul arbitru Valeriu Argăseală, au primit vineri, 6 decembrie, titlul de cetăţean de onoare al judeţului Buzău.

Decembrie 6, 2018

trei medici buzoieni renumiți,  Carmen Orban, Florentina Ioniţă-Radu şi Călin-Petru Tătaru vor primi vineri, 7 decembrie, din partea Primăriei Buzău, tilul de „Cetăţean de Onoare”. Distincţiile vor fi oferite în cadrul unui eveniment organizat de administraţia locală, special, pentru ei.

Decembrie 6, 2018

Medicul buzoian Viorel Vracioiu de la Spitalul Militar este urmărit penal pentru luare de mită. Procurorii anticorupție susțin că acuzațiile au venit din partea unei femei care a trecut prin această experiență cu doctorul corupt.

Decembrie 3, 2018

Primarul comunei Cislău, unde Ziua Naţională s-a defilat cu maşinile de gunoi şi un buldoexcavator susţine că cele trei vehicule şi-au meritat locul în coloana pentru paradă. Firma de salubrizare a împlinit zece ani de existenţă, iar buldoexcavatorul tocmai a intrat în dotarea echipelor de la situaţii de urgenţă.

Noiembrie 29, 2018

Aurel Gubandru a preluat  funcția de director al Regiei Autonome Municipale, rămasă liberă după demisia lui Constatin Tacea şi după o scurtă perioadă de timp în care regia de termoficare a fost coordonată de Costel Cozma,  angajat al instituţiei. Gubandru a avansat în funcția respectivă de pe funcția de director economic al RAM. 

Noiembrie 19, 2018

Prima victimă a acestei ierni: un om al străzii a fost găsit găsit mort în această dimineață, informează publicația Adevărul de Buzău.

Noiembrie 12, 2018

Pepenele de iarnă, "benincasa hispida", un nou soi provenit din Asia, a fost aclimatizat în acest an, în premieră în România, de cercetătorii Staţiunii Legumicole Experimentala Buzău, în frunte cu cercetătorul Costel Vânătoru.

Octombrie 31, 2018

Doi tineri din Puiești, de 19, respectiv 40 de ani, au fost reţinuţi după ce au incendiat trei anexe gospodăreşti.

Octombrie 31, 2018

Miercuri, a avut loc la Buzău lansarea oficială a campaniei de colectare a semnăturilor pentru Unire. În cadrul evenimentului, primarul Constantin Toma și-a declarat susținerea față de demersul de modificare Constituției României pentru a cuprinde o referire explicită la unirea cu Republica Moldova.

Octombrie 30, 2018

Accidentul a avut loc pe sensul de mers Buzău către Focşani, iar Biroul de presă al IPJ a comunicat că s-a produs o coliziune față spate între o autoutilitara şi un autoturism în urma căreia trei persoane au fost rănite, care au fost preluate de Ambulanță. Nu sunt probleme de trafic.