Share |

Content about Eveniment

Aprilie 19, 2018

UPDATE: Din primele date, un copil de aproximativ 12 ani a fost acroșat pe fondul unei traversări neregulamentare. A fost preluat de Ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgențe.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident rutier pe DN 10, în localitatea Viperești. Accidentul a avut loc datorită  unei traversări neregulamentare. Un pieton a fost acroșat de un autoturism.

 

Știre în curs de actualizare!

Aprilie 18, 2018

"rimăria municipiului Buzău anunță desfășurarea a două conferințe susținute de către doamna profesor doctor Elena Gheorghe, organizate în cadrul Programului ”Ora de istorie pentru Centenar”,

evenimente organizate cu ocazia aniversării a 100 de ani  de  la Marea Unire din 1 Decembrie 1918.

Aprilie 18, 2018

Podului metalic de la Mărăcineni se închide circulației începând de joi dimineață, conform deciziei administratorului, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Aprilie 18, 2018

UPDATE: Victimele au fost preluate de Ambulanță și transportate la Spitalul Județean de Urgență.

Aprilie 18, 2018

Centrul de Informare Europe Direct Buzău va participa, vineri, 20.04.2018 alături de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău la acțiunea “Bursa Locurilor de Muncă” .

Aprilie 17, 2018

Unul dintre fraţii chestorului Bogdan Despescu, fostul şef al Poliţiei Române, a fost găsit mort în casă, weekendul trecut, informează DC News.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, s-a spânzurat, conform informațiilor DC News. El a fost găsit în casa lui din Nehoiu (Buzău) de către soția sa, care a anunțat autoritățile în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul avea doi copii și a lucrat ca jandarm.

Aprilie 16, 2018

Copacii care mărginesc aleea principală din Parcul Crând se află în diferite stadii de degradare, situație care poate crea probleme fondului forestier dar, în același timp, poate genera și accidente prin căderea crengilor uscate. Primăria municipiului Buzău a solicitat societății Urbis Serv intervenția de urgență, așa începând de mâine, angajații socicetății respective vor demara o acțiune amplă de toaletare a copacilor.

Aprilie 16, 2018

Doi turiști, dintr-un grup de 20 de persoane, s-au rătăcit azi noapte rătăcit în zona Penteleu și toată noaptea au fost căutați de jandarmii montani care au luat  la pas muntele.

Aprilie 16, 2018

Buzoienii aflaţi sâmbătă seară în Parcul Crâng au fost trimişi acasă de poliţişti şi jandarmi, după ce s-a semnalat prezența a trei porci sălbatici pe aleea centrală a parcului, într-unn loc de joacă şi în centrul parcului, lângă Obelisc. Echipajele de la ordine publică au supravegheat toată noaptea parcul.

Aprilie 12, 2018

În această dimineață, pe adresa Inspectoratului Școlar Județean Buzău a sosit ordinul de destituire a celor trei inspectoare care conduc instituția, Florina Stoian, Daniela Palcău și Nela Wamsiedel.

Documentul vin e după ce Florina Stoian, Nela Wamsiedel și Daniela Palcău s-au adresat instanței pentru a anula ordinul de demitere ce urmează să fie transmis de Ministerul Educației, în urma evaluării încheiate cu calificativul „nesatisfăcător”.

Aprilie 12, 2018

Odată cu ordinele de demitere din fruntea In spectoratului Școlar Județean a Florinei Stoian și a celor două adjuncte ale sale, Daniela Palcău și Nela Wamsiedel, pe adresa instituției a sosit și ordinul prin care profesorul Geta Burducea a fost numit inspector școlar șeneral adjunct. Domnia sa a fost delegată să preia și conducerea interimară a instituției, până la celelalte numiri.

Aprilie 11, 2018

Personalul medical de pe Unitatea de Primire Urgențe a fost de-a dreptul șocat, marți dimineață, când pe secție a ajuns, transportată de ambulanță, o femeie de 60 de ani, care a înghițit soluție de curățat aragazul, pe bază de sodă caustică.

Femeia prezenta arsuri în gură și esofag, însă problemele riscau să se agraveze în următoarele ore prin apariția perforațiilor în căile respiratorii și cavitatea peritoneală.

Aprilie 11, 2018

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, miercuri dimineață, schimbarea încadrării juridice a faptei reținute în sarcina celor doi tineri care au bătut crunt un bătrân, în noaptea de 30 spre 31 martie, în pasajul Rainbow din municipiul Braşov, din „lovire sau alte violenţe” în „tentativă la omor”.

Aprilie 11, 2018

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și directorul C.N.A.I.R. Ștefan Ioniță au primit din partea autorităților invitația de a veni la Buzău pentru a discuta despre problema podului vechi de la Mărăcineni, a  Drumului Național 10 și a podului de la Vadu Pașii, cele din urmă serios afectate în urma inundații și alunecări de teren care s-au produs în județul nostru.

Aprilie 11, 2018

UPDATE: Bărbatul din Sapoca, de 63 de ani, a fost imobilizat fără a suferi vătămări. La fața locului au acționat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Mărăcineni, un negociator și politiști din cadrul IPJ Buzău-Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și echipaje din cadrul ISU Buzău și SAJ.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Pompierii, Poliția și Ambulanța au fost solicitate să intervină de urgență la Săpoca, acolo unde, un localnic amenință că își va lua viața. Bărbatul s-a urcat pe o scară cu o funie de gât și amenință că o va agăța de o grindă a acoperișului.

Aprilie 10, 2018

Podul Mărăcineni va intra in reabilitare peste două zile, lucrările la structura de rezistență a obiectivului urmând să se desfășoare pe sensuld e mers Râmnicu Sărat – Buzău. Zilele acestea vor fi montate semafoare în zona de lucru, atât la cele două capete ale Podului, cât și în zona moll-urilor, cu scopul fluidizării circulației. S-a luat măsura facilitării accesului dinspre Drumului Județean 203 pe pod, pentru a le înlesni navetiștilor din Săpoca și Mărăcineni intrarea în municipiul Buzău.

Aprilie 10, 2018

Fostul director al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Buzău, Cîrcei Petruş Octavian, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului, în urma individualizării pedepsei magistraţii hotărând suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere pe un termen de 4 ani, potrivit publicației dcnews.ro.

Aprilie 10, 2018

Polițiștii și pompierii au fost solicitați, în această seară, să intervină de urgență în cartierul Broșteni, acolo unde o femeie de 62 de ani s-a încuiat în apartamentul personal după ce a înghițit un pumn cu pastile.

Femeia trecea printr-o perioadă cumplită după ce soțul său a părăsit-o după 32 de ani de căsnicie, iar cei doi copii ai săi au abandonat-o.

Aprilie 5, 2018

Un tânăr de 27 de ani, fiul patronului unei fabrici de pâine din Râmnicu Sărat, este la un pas de moarte și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca după ce a fost înjunghiat azi-noapte în parcarea unui supermarket din oraş, de un alt tânăr, tot din Râmnicu Sărat. Cel din urmă a fost reţinut şi este cercetat pentru tentativă de omor. Victima este fiul patronului unei fabrici de pâine din Râmnicu Sărat.

Aprilie 5, 2018

Florina Stoian, Nela Wamsiedel și Daniela Palcău s-au adresat instanței pentru a anula ordinul de demitere ce urmează să fie transmis de Ministerul Educației, în urma evaluării încheiate cu calificativul „nesatisfăcător”, după cum arată în publicația Opinia.

Aprilie 5, 2018

Adrian Mironescu, tânărul din Iași pasionat de web design, și-a prezentat astăzi creația, noul Logo al municipiului Buzău, în cadrul unei întâlniri cu presa, la care a participat și primarul orașului, Constantin Toma. Noul semn grafic reprezentativ pentru municipiul Buzău a fost ales din 24 de propuneri, în cadrul concursului lansat de municipalitate în luna martie a acestui an.

Aprilie 5, 2018

„Mi-am propus să respect aceste virtuți până în ziua în care voi închide ochii! ”

Un mare cetățean al acestui oraș a dispărut prematur dintre noi!

A creat o industrie de la zero în Buzău și în România, cea a reciclării materialelor, devenind cel mai mare jucător din Europa. Numai la Buzău a creat circa 4.000 de locuri de muncă fiind unul din cei mai mari contribuabili, atât la bugetul local, cât și la cel național.