Share |

Content about Eveniment

Aprilie 17, 2019

Prin votul aleșilor județeni, Consiliul Județean Buzău a devenit membru cu drepturi depline al Adunării Regiunilor Europei (ARE) pentru deschiderea de noi canale de cooperare cu partenerii externi, în vederea promovării şi dezvoltării Judeţului Buzău.

Aprilie 17, 2019

Un adolescent din Glodeanu Siliștea, elev al unui liceu din municipiul Buzău, a suferit arsuri pe aproape tot corpul, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău și s-a electrocutat de liniile de înaltă tensiune. Băiatul de 15 ani s-a urcat pe un vagon dezafectat pentru a-și face un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări ale liniilor de înaltă tensiune.

Nenorocirea a avut loc azi-noapte, în jurul orei 01:00, când băiatul a mers împreună cu alți doi prieteni în gara din Buzău.

Aprilie 17, 2019

O anchetă a jurnaliștilor de la „Opinia Buzău” evidențiază detaliile unei afaceri de succes cu medicamente, în care, de dragul banului, persoane decedate au ajuns să ridice medicamente din farmaciile buzoiene, în baza unor rețete compensate.

Aprilie 16, 2019

O tanara ranita in accidentul de luni seara din judetul Buzau, cand un microbuz plin cu oameni a fost lovit de un tren Interregio, la Balhacu, a murit la spital, marti dimineata. Numarul deceselor se ridica astfel la patru, in timp ce alte doua persoane aflandu-se in stare critica.

Alte 10 victime sunt inca la Unitatea de Primiri Urgente, avand leziuni toracice, craniene si de membre, iar in cursul zilei vor fi transferate in sectii ale Spitalului Judetean Buzau.

Aprilie 16, 2019

Apar detalii cutremurătoare despre accidentul rezultat în urma coliziunii dintre un microbuz și un tren, petrecut pe raza județului Buzău.

Potrivit declarațiilor unor martori din microbuz, semnalele barierei erau în funcțiune, însă șoferul era distras de o petrecere ad-hoc pornită de pasagerele din față. Alții spun chiar că șoferul se uita în telefonul mobil înainte de producerea coliziunii.

Aprilie 16, 2019

Primarul orașului, Constantin Toma, a acordat, recent, un interviu portalului TheMayor.eu, un portal european pentru orașe și cetățeni, care are ca scop informarea contribuabililor despre bunele practici la nivel local și regional prin onorarea activității autorităților locale. 

Aprilie 15, 2019

Un accident grav a avut loc luni seară la C.A Rosetti, unde un tren a lovit un microbuz cu persoane, pe DN2B. Trei dintre pasageri și-au pierdut viața.

Aprilie 15, 2019

UPDATE: Microbuzul implicat în accidentul de la Bâlhacu circula dinspre Buzău înspre Galați, iar la trecerea la nivel cu cale ferată de pe DN 2B a fost lovit de trenul Interregio București- Galați și târât pe o distanță de circa 200 de metri.

Aprilie 8, 2019

În numai o săptămână, Primăria comunei Vadu Pașii a ridicat peste râul Câlnou un nou pod, care îl înlocuiește pe cel de tuburi. Noua construcție a fost realizată chiar în vecinătatea vechiului pod,  realizat din tuburi, un pod rutier ce leagă comunele Mărăcineni și Vadu Pașii și care oferă o siguranță în trafic șoferilor chiar și pe vreme rea.

Aprilie 8, 2019

Cetățeanul austriac, care a fost găsit spânzurat sub podul de peste râul Buzău, se numește Rudolf Heinz, iar pe data de 27 iulie urma să se căsătorească cu Georgiana, iubita sa, împreună cu care locuia în comuna Mărăcineni.

Ieri, Rudolf a părăsit domiciliul iubitei sale în urma unui scandal cu aceasta din urmă, care a susținut în fața anchetatorilor că nu a mai știut de el până în după-amiaza acestei zile, atunci când poliția i-a descoperit trupul atârnând de podul de la Mărăcineni.

Aprilie 8, 2019

Luni seară, cadavrul unui bărbat a fost zărit de mai mulţi cetățeni atârnat de structura metalică a podului de la Mărăcineni. În urma apelului la 112, echipaje ISU s-au deplasat la faţa locului pentru a încerca să ridice corpul neînsufleţit. 

Aprilie 4, 2019

Jandarmii care au patrulat miercuri seară în zona de vest a orașului au avut parte de o misiune mai puțin obișnuită, potrivit publicației Adevărul, aceea de a urmări doi cai scăpaţi dintr-o gospodărie.  

Aprilie 4, 2019

În timp ce vânătorii și jandarmii erau pe urmele lui,   miercuri seară ursul a intrat într-o gospodărie din centrul comunei Colți, a distrus un coteț și a ucis un porc.  crescut de oameni pentru propriul consum.

În timp ce echipele, alcătuite de 6 vânători și 3 jandarmi, se aflau într-o parte a comunei, ursul a dat lovitura în alt sat.

Aprilie 3, 2019

Compania de Apă Buzău are director general cu drepturi depline, începând de vineri. La cârma celei mai importante regii a municipiului Buzău se află, în urma concursului susținut pentru ocuparea postului, economistul Simona Săvulescu, cea care a condus-o până vineri ca director interimar și care vreme de un an a ocupat funcția de director economic al Companiei de Apă.

Aprilie 1, 2019

Duminică, doi iubitori ai muntelui, aflaţi în zona Valea Cernatului, din judeţul Buzău, au ales să meargă pe un drum forestier care s-a dovedit impracticabil. Autoturismul în care se aflau a rămas blocat în noroi.

Martie 30, 2019

In accident sunt implicate doua autoturisme si o motocicleta. Soferul autoturismului rasturnat era incarcerat, iar motociclistul era inconstient la momentul sosirii echipajelor Poliției si Ambulantei.

Vom reveni!

Martie 28, 2019

Cinci tineri buzoieni au fost descoperiți de poliţiştii locali având asupra lor substanţe interzise. Toate pliculeţele cu droguri găste asupra lor au fost ridicate şi transmise Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate.