Share |

Content about Eveniment

August 13, 2018

Accident rutier produs luni seară pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, în zona Pasarelei Nehoiu. Biroul de presă al IPJ Buzău a anunţat coliziunea dintre un TIR şi un camion, impact care s+a soldat cu rănirea a două persoane. Evenimentul rutier a avut în jurul orei 19.00, pe sensul de mers dinspre Ploieşti spre centruloraşului.

August 9, 2018

Transportul în comun pe rutele din judeţ continuă să lase mult de dorit, atât în privinţa confortului și de aceea, miercuri, , alături de reprezentanții RAR și ai Consiliului Județean Buzău, au demarat un control în urma căruia au descoperit nereguli din cele mai grave.

August 8, 2018

Lucrările la Podul Mărăcinei, inițiate în urmă cu patru luni, sunt aproape de finalizare.

August 8, 2018

Administrația locală a elaborat un proiect de hotărâre prin care restricționează  accesul tuturor categoriilor de autovehicule în Parcul Crâng, iar  nerespectarea restricției se sancţionează cu amendă contravenţională cuprinsă între 1.000 și 2500 de lei.

August 6, 2018

Compania de Apă Buzău are conducere nouă, după ce acţionarii au votat luni structura Consi­liului de Administraţie pentru următorii patru ani.

August 2, 2018

Update: cinci persoane au fost direcționate către UPU Buzău iar celelalte victime sunt evaluate la fața locului. Între timp, personalul Unității Primiri Urgențe a fost suplimentat, în vederea primirii victimelor. Un alt pacient este preluat de elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la o unitate medicală din București. Persoana este conștientă, însă prezintă politraumatisme grave.

 

August 1, 2018

Decizia luată de autorități, de a muta efectivele de elevi și profesori ai Liceului Costin Nenințescu la Liceul Tehnologic de Servicii și Meserii pentru a le face loc celor de la Colegiul Mihai Eminescu a stârnit revoltă.

Iulie 31, 2018

Ploile torențiale de marți după-amiază au afectat circulația pe DN 10, în zona Nehoiu, unde traficul a fost oprit timp de 30 de minute la kilometrul 68+600 din pricina apei unui izvor a cărei apă a acoperit partea carosabilă.

Iulie 31, 2018

Activitatea didactică a Colegiului Mihai Eminescu nu va fi mutată la Școala Nr 16, cum s-a vehiculat în ultimele zile. Primarul Constantin Toma a avut în această dimineață o nouă întâlnire cu directorul Colegiului, cu conducerea IȘJ și a Școlii Nr.16, iar în urma discuțiilor purtate pe tema aceasta, factorii implicați au căzut de acord că mutarea trebuie să aibă loc într-o unitate de învățământ cu profil liceal, așa încât să poată fi asigurată baza materială necesară. 

Iulie 30, 2018

Însoțit de un grup generos de buzoieni, cunoscutul preot misionar buzoian Mihail Milea a participar duminică la București, la marșul organizat de  Forumul Civic al Romanilor din Covasna, Harghita si Mures (FCRCHM) şi Asociatia “Calea Neamului” împotriva Codului Administrativ.

Iulie 26, 2018

Deputatul Marcel Ciolacu trăiește emoții maxime, după ce fiul său, Filip a intrat la Facultatea de Medicină. Filip Ciolacu este mândria politicianului, fiind de-a lungul timpului un elev remarcabil, absolvent al Colegiului "B.P. Hașdeu", unitate de învățământ cu prestigiu la nivel național. 

"Toată munca, nopțile nedormite și emoțiile ultimelor săptămâni și-au arătat azi roadele: Filip a intrat la medicină!

Iulie 26, 2018

Două femei din localitatea Lipia, comuna Merei au fost reținute de polițiști după ce au încercat să sechestreze o altă femeie din Brăila, care voia să-și părăsească   concubinul. Cele două femei care au ajuns pe mâna Poliției sunt rudele bărbatului pe care brăileanca intenționa să-l părăsească

Iulie 25, 2018

O bătrână octogenară a fost înșelată de o tânără buzoiancă, care a convins-o prin deja consacrata metodă "accidentul"să- dea o sumă importantă de bani. Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, la data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi despre faptul că o femeie în vârstă de 80 de ani, din localitate, ar fi fost înşelată de o persoană necunoscută prin metoda „accidentul”.

Iulie 23, 2018

Alertă maximă în județul Buzău! Ploile din ultima vreme au făcut că sporii otrăvitori să ajungă pe ciupercile comestibile. Așa se face că oameni care au cules ciuperci de când se știu au șanse maxime să se înșele în privința lor. NU se mai pot deosebi.