Share |

Content about Eveniment

Februarie 13, 2019

Deputatul Adrian Mocanu, pentru moment șef al Organizației Județene ALDE Buzău, a lansat în mediul online o diversiune grosolană și anume că Pădurea Crâng ar fi defrișată zilele acestea la comanda conducerii Primăriei Buzău, de dragul unor interese imobiliare.

Februarie 13, 2019

Două unități de învățământ din țară, unul din Buzău, au introdus în regulamentele școlare obligația elevilor de a veni tunși la școală. Unul este Colegiul Național "Costache Negri", care nu mai primește elevii de sex masculin cu plete șa școală, celălalt este Colegioul Național "Bogdan Petriceicu Hașdeu din Buzău"

Februarie 11, 2019

Chiar dacă vremea este în prezent caldă, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că, de marţi, temperaturile încep să scadă chiar la minus 12 grade, în partea de sud-est a României, adică și în județul Buzău.

Februarie 10, 2019

Pe DJ205B, in afara localității Năeni, un autoturism condus de localnic de 53 de ani din direcția Năeni către Săhateni, sa întrat într-un copac. Soferul ar fi pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un copac marginal de pe sensul opus de mers/ bărbatul era singur în autoturism/ impactul s-a soldat cu decesul conducătorului auto/ la fața locului au intervenit polițiști, echipaj pompieri si ambulanta/ s-a întocmit dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Februarie 7, 2019

Prefectul județului Buzău, Carmen Ichim, a lansat o ipoteză neașteptată cu privire la pesta porcină africană care s-a abătut asupra județului Buzău, spunând în cadrul ședinței Consiliului Local de Combatere a Bolilor că există suspiciunea că boala respectivă ar fi fost răspândită de o mână criminală.

Februarie 6, 2019

Avocații fostului președinte al CJ BUzău, Cristinel Bîgiu, au formulat o cerere de liberare condiționată către Judecătoria Focșani, care a fost admisă astăzi de completul de judecată. Cristinel Bîgiu este închis în Penitenciarul Focșanui, unde ispășește o pedeapsă de 5 ani și 10 luni, aplicată prin sentința penală pronunțatpă anul trecut de Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. 

Februarie 6, 2019

În anul 2014, cazul Ioanei Condea șoca o Românie întreagă. Tânăra, de numai 19 ani, a plecat în străinătate ca să câștige banii de care avea nevoie ca să-și crească băiatul.
Atunci când credea că o să muncească în străinătate ca menajeră, pentru că așa o păcălise prietena sa din copilărie, dar a ajuns, de fapt, să se prostitueze, pentru că a ajuns pe mâinile unui proxenet din Buzău, care își desfășura activitatea ilegală în Germania. 

Februarie 1, 2019

Două echipaje, unul de la Ambulanță celălat de la SMURD au intervenit în urma cu puțin timp pe șantierul de la Aurora Mall.

Vom reveni!

Foto și text: A. D. Drăgan

Ianuarie 28, 2019

În această după-amiază, la Spitalul Județean a ajuns, de la Constanța, autospeciala pentru tratamente hiperbarice, care să o preia pe tânără și să o transporte la un spital din București.

Ianuarie 28, 2019

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut în urmă cu câteva ore în Buzău. În urma unui scandal în familie, un bărbat de 60 de ani și-a pierdut viața. Rudele bărbatului susțin că cearta ar s-ar fi iscat între bărbat și fiul acestuia, iar soția sa spune că, după scandal, victima s-ar fi retras într-o cameră şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. După câteva ore, bărbatul a fost găsit mai  inconştient, iar rudele au sunat imediat la 112.

Ianuarie 25, 2019

De azi-noapte, străzile municipiului Buzău au devenit patinoare, iar meteorologii anunţă polei şi pentru 25 ianuarie.

Ianuarie 24, 2019

Buzoienii se luptă la această oră cu un fenomen meteo extrem, cunoscut sub denumirea de freezing rain care transformă instantaneu ploaia într-o peliculă de gheaţă. Ploaia îngheţată a transformat încă de dimineaţă străzile din oraş în adevarate patinoare, spre disperarea pietonilor care abia au circulat pe trotuare.