Share |

Content about Eveniment

Octombrie 8, 2018

Datele puse la dispoziție de Biroul de presă al IPJ Buzău arată că un autoturism a acroșat un atelaj. În urma impactului extrem de puternic, două persoane care se aflau în atelaj și-au păierdut viața. Traficul este dirijat. La fața locului acționează echipaje de poliție, Ambulanța si Smurd.

Octombrie 2, 2018

Judecătorul Aurel Pușcă, președintele Biroului Electoral Județean Buzău, a anunțat că 125 de președinți de secții de votare, din cei 426 aleși în septembrie, au solicitat retragerea de la Referendum din motive personale, cum ar fi concediile, organizarea unor evenimente importante în familie, precum și motive medicale. 

Octombrie 1, 2018

UPDATE: Din primele verificari efectuate la fata locului se pare ca in timp ce conducea un autovehicul din directia Vadu Pasii catre Stancesti, un tanar de 27 de ani din Vadu Pasii a lovit un cal care a iesit dintr-o curte. In urma impactului, soferul si alte patru persoane cu varste cuprinse intre 6 si 38 de ani, toate din Vadu Pasii, au fost transportate la spital. Calul a decedat.

Septembrie 30, 2018

Șapte buzoieni au fost ridicați, vineri, la rangul de cetățeni de onoare ai județului Buzău. La finalul şedinţei Consiliului Judeţean, ei au primit distincţiile într-un cadru festiv.

Septembrie 20, 2018

Petre Daea a ajuns mai devreme la inaugurarea târgului de toamnă, "Toamna buzoiană". Ministrul Agriculturii  şi-a achiziţionat o căsuţă artizanală, săpun de lavandă, bijuterii confecţionate manual, ciocolată de casă, un kilogram de usturoi de Râmnicelu, 10 kilograme de ceapă de apă, dar și o ie de copil pe care a spus că o va dărui omologului său austriac când va merge la Viena.   

Septembrie 11, 2018

L-au țepuit tocmai pe cel care i-a reprezentat în instanță, în procesele intentate autorității locale a municipiului Buzău pentru anularea  hotărârilor care îi lăsa fără locuri de muncă și anume pe avocatul Oana Tănăsică. Informația noastră este că banii s-au strâns, dar nu au mai ajuns la avocat. 

Septembrie 4, 2018

Procurorul Florin Ion va conduce Biroul Teritorial DIICOT Buzău după ieşirea la pensie a magistratului Nicolae Petroşel, numit fiind în funcția respectivă cu delegaţie valabilă timp de 6 luni. În acest timp urmează să fie organizat concurs pe postul respectiv.

Septembrie 4, 2018

Agenţia Naţională de Integritate a stabilit în cazul primarului comunei Brăeşti, Adrian Perţea, că se află în incompatibilittae. În perioada primului mandat, 2012-2016, acestacar fi executat simultan funcţia de primar şi cea de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Brătileşti.

Septembrie 3, 2018

Un tânăr de 21 de ani, bănuit de furt dintr-o societate comercială, a fost identificat de poliţiştii de la "Investigaţii criminale".