Share |

Content about Eveniment

Iunie 24, 2019

În ședința publică din data de 21 iunie, instanța Tribunalului Buzău a admis cererea de ordonanță preșidențială formulată de juriștii RAM Buzău și, prin hotărârea dată, obligă societatea Ecogen să permită municipalității accesul pe proprietatea sa, pentru ca astfel să le poată furniza în continuare buzoienilor agent termic. În sala de ședințe s-a aflat însuși primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, care a avut o pledoarie impecabilă, demnă de un avocat adevărat.

Iunie 24, 2019

Căldura mare din această perioadă a fost mai ușor de trecut la ștrand, numai că tot cheful de plajă le-a fost stricat în acest weekend de câțiva romi. de fapt, s-a repetat și în acest an istoria de anul trecut, când ștrandul bazinul de apă a fost asaltat de câțiva romi cu puradei după ei, care s-au aruncat în apa de culoarea turcoazului cu hainele de pe ei. Unul dintre ei s-a aruncat în apă cu bocancii în picioare, spre dezgustul oamenilor civilizați care au ales să-și petreacă timpul liber la plajă.

Iunie 21, 2019

Decizia de ultimă oră luată de autorități a fost ca podul de la Marghiloman să fie închis pentru toate categoriile de participanți la trafic, pentru ca astfel să fie limitate toate riscurile, având în vedere că  că obiectivul mai prezintă și alte fisuri și există riscul prăbușirii sale. 

Acum, că zona a fost izolată de polițiști, se șteaptă intervenția angajaților de la compania de drumuri și poduri.

Iunie 21, 2019

Incident șocant, vineri dimineață, în Bariera Brăilei. O bucată de 8-10 metri dintr-un pod care supratraversează o şoseau din municipiul Buzău ce duce spre Brăila, s-a prăbuşit. Nu au fost victime, dar porţiunea destinată circulaţiei pietonale s-a desprins pur şi simplu şi a căzut pe breteaua care duce spre Brăila, unde puteau să se afle autoturisme în trafic sau chiar pietoni.

Iunie 20, 2019

Azi-noapte a fost agitație mare pe Bulevardul Stadionului, din municipiul Buzău. Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament și a dus la evacuarea a 25 de persoane. Două dintre acestea ajungând la spital din cauza intoxicării cu fum.

Iunie 20, 2019

Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat in data de 20.06.2019, intre orele 13:00-15:00, la Punctul Termic 21 - Bucegi, din municipiul Buzau, fiind afectati toti cosumatorii din zona (locatarii din blocuri, institutiile si agentii economici). Masura este necesara pentru remedierea unei avarii. La reluarea furnizarii serviciului este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate.

Iunie 18, 2019

Spiritele sunt departe de a fi calmate în comuna Beceni, acolo unde organizarea învățământului profesional, impusă de Ministerul Educației, se dorește a fi făcută prin sacrificarea copiilor din cinci comune buzoiene arondate singurului liceu de pe Valea Slănicului.

Iunie 18, 2019

O femeie de aproape 60 de ani a murit în această dimineață, după ce a fost lovită de un tren care circula pe ruta Galați- București. Femeia ar fi încercat să traverseze calea ferată, în zona depoului. Se pare că buzoianca era văduvă, locuia singură, copiii findu plecați în străinătate. Polițiștii încearcă acum să găsească alte rude ale femeii.

Iunie 12, 2019

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, la km 82+750, pe DN 10, la Viaductul Giurca, se efectuează lucrări provizorii  începând de miercuri, de la ora 11.00.

Pe tot parcursul desfășurării lucrărilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe întreaga lungime a viaductului, la o singură bandă de circulaţie, în lăţime de 2,25 m.

Iunie 6, 2019

Un nou eveniment tragic a tulburat liniștea localnicilor din comuna Cochirleanca. Luni după amiază, o discuție mai aprinsă între doi săteni, Ion Tudor de 55 de ani și Vasile Niță, în vârstă de 36 de ani s-a încheiat cu o crimă. Niță i-a cerut socoteală lui Tudor după ce băiatul lui a fost bătut de nepotul celui din urmă.

Iunie 6, 2019

Târgul Drăgaica își deschide porțile sâmbătă, 8 iunie, cu începere de la ora 10:00. Pe parcursul celor două săptămâni de desfășurare, vor fi prezenți peste 200 de artiști, nume mari ale muzicii românești.

Iunie 5, 2019

Reinaugurat anul trecut, Cimitirul Eroilor  din Buzău, cel mai mare din țară și al doilea din țară ca număr de ostași îngropați aici, a fost pregătit până la cele mai mici detalii pentru evenimentele pe care le va găzdui pe 6 iunie, cu ocazia Zilei Eroilor. 

Iunie 4, 2019

Traficul rutier pe drumul naţional DN 10 a fost blocat după ce şoseaua care leagă județul Buzăul de Braşov a fost inundat. Coloane de maşini au staționat de o parte şi de cealaltă a porţiunii inundate până când carosabilul a fost curățat cu un buldoexcavator.
Cantităţi mari de aluviuni au ajuns pe carosabil şi a fost inundat de un şuvoi de apă, care s-a scurs de pe versanţi.

Iunie 4, 2019

Joi, 6 iunie, Garnizoana Buzău, în parteneriat cu Fundaţia „Sfântul Sava de la Buzău”, Inspectoratul Şcolar Judeţean,Fundaţia „Mareşal Alexandru Averescu”şi Primăria municipiului Buzău,  organizează ceremonii militare și religioase dedicate Zilei Eroilor.

Manifestările vor avea loc, după următorul program:

- ora 12.00, la „Domul Central” din Cimitirul Eroilor va fi organizată o ceremonie de depuneri de coroane de flori;

Iunie 3, 2019

Un camion plin cu balast s-a răsturnat într-un șanț între localitățile Albești și Călțuna din comuna Smeeni. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, dar și pompierii de la ISU Buzău, care au lucrat cateva ore pentru a scoate camionul din sanț. Nu se cunoaște încă motivul pentru care autovehiculul a ajuns în șanț, sătenii fiind cei care au sunat la 112. Din primele informații, șoferul camionului este teafăr, iar accidnetul s-a produs în această după-amiază.

 

Vom reveni!

Mai 27, 2019

Pitestiul a gazduit la finele saptamanei trecute un regal atletic extrem de puternic compus din nu mai putin de trei competitii : finala campionatului national universitar de atletism , finala campionatului national scolar de atletism si prima editie de dupa revolutie a Cupei Romaniei la aceasta disciplina .