Share |

Content about Eveniment

August 10, 2020

Trafic dirijat pe DN2/E85 în localitatea Oreavu. 

Din primele date furnizate de biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție, un pieton a fost lovit de un autoturism și a fost preluat de ambulanță.

 

Vom reveni!

August 7, 2020

Vineri, la Buzău, a fost anunțată cea mai importantă mișcare de pe scena politică buzoiană, o mișcare importantă care vine să susțină pronosticurile la alegerile locale care vor avea loc la sfârșitul lunii septembrie. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Carmen Ichim, a anunțat că își retrage candidatura la președinția Consiliului Județean din partea PRO România și că îl susține în cursa respectivă pe candidatul PSD, Petre Emanoil Neagu, actualul președinte al CJ.

August 6, 2020

În urmă cu puțin timp, trupul fără viață al unui bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost scos din apa râului Buzău.

August 4, 2020

Potrivit raportării de astăzi, 04 august 2020, a Prefecturii Buzău, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

 

Iulie 25, 2020

Astazi, 25 iulie 2020, ne-am alaturat si noi proiectului global cu peste 250 de milioane de participanți din 177 de țări - Plastic free july.

Iulie 24, 2020

Sistemul centralizat de alimentare cu apa de pe Valea Slanicului deserveste peste 7000 de locuitori, singura sursa de apa fiind captarea Manzalesti, adica lacul de acumulare de la barajul Ciresu si statia de tratare Jghiab. Pus in functiune in anul 1997, barajul de la Ciresu a fost proiectat pentru alimentarea cu apa a comunelor Manzalesti si Vintila Voda.

Iulie 23, 2020

În urma unui control în trafic, polițiști din cadrul Secţiei de poliţie rurală Berca au depistat pe raza localităţii Sătuc, un conducător auto în vârstă de 47 de ani din Gura Teghii, care transporta cu un autocamion material lemnos de esenţă fag.

În urma verificării documentelor, poliţiştii au stabilit faptul că avizul de însoțire a materialului lemnos prezenta anumite neconcordanțe comparativ cu lemnul transportat în fapt.  

Iulie 22, 2020

La orele prânzului, traficul a fost dirijat de polițiști pe DN1B, în afara localităţii Merei. 

Iulie 21, 2020

Demersurile pentru construirea autostrăzii de la Ploieşti spre Moldova care ar urma să treacă prin Buzău au ajuns într-o fază importantă. Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu a anunțat zilele trecute că, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a semnat certificatele de urbanism pentru tronsoanele Ploieşti – Buzău şi Buzău – Focşani ale Autostrăzii A 7.

Iulie 20, 2020

O tânără din Vadu Pașii și-a pierdut viața, sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, într-un accident cumplit. Numele ei este Corneliei E., avea 42 de ani și trăia de mai mulți ani la București, unde lucra ca economist.

Sâmbătă, se afla pe motocicletă împreună cu logodnicul său și se îndreptau spre litoral. Pe sensul de mers către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, motocicleta pe care se afla Cornelia împreună cu iubitul său a intrat în coliziune cu un autoturism. 

Iulie 20, 2020

Ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut, luni, o vizită fulger la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Buzău.

Iulie 20, 2020

Străzile Viilor și Dreptății au fost în urma ploilor abundente din ultimele ore.

Iulie 19, 2020

În urmă cu aproximativ o oră, criminaliștii buzoieni  au ridicat cadavrul unui bărbat de 52 de ani dintr-un bloc din cartierul Micro V.  Bărbatul, pe nume Florin R., era pensionar militar și a lucrat ca instructor militar la Unitatea Boboc. Trupul fără viață al bărbatului a fost găsit de fiica sa, care a sunat la 112.

Potrivit unor apropiați ai familiei, bărbatul era căsătorit, dar se afla singur în casă de câteva zile și nu a mai răspuns la telefon în ultimele 24 de ore, fapt care le-a alarmat pe rudele apropiate.

Iulie 19, 2020

S-a stins din viață profesorul de Educație Civică Dan Sarafolean, de la Școla Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”, răpus de temutul virus SARS-CoV-2.

Anunțul decesului a fost făcut de colegii săi, profesori ai aceleiași unități de învățământ, pe pagina oficială de Facebook a școlii:

Iulie 19, 2020

În această dimineață, traficul a fost blocat preț de aproximativ o oră pe DN2E85, în Poșta Câlnău, ca urmare a impactului frontal între două autoturisme.