POLITICĂ

Anunț oficial, azi, pe Facebook! „Mă întorc acasă!”

Noul șef al PNL Buzău este Gabriel Avrămescu, așa cum „Gazeta Buzoiană” a anunțat în exclusivitate și fără echivoc, încă din data de 1 octombrie (https://gazetabuzoiana.ro/2020/10/01/cine-va-fi-noul-lider-al-pnl-buzau/).

Joi seară, Gabriel Avrămescu a fost eliberat din funcția de prefect al județului Galați prin hotărâre de Guvern, iar în această dimineață, buzoianul a anunțat preluarea șefiei PNL Buzău printr-un mesaj postat pe pe pagina sa oficială de Facebook.

„Mă întorc #acasă determinat să construiesc o politică europeană, transparentă și deschisă pentru toți buzoienii!

Cu o deosebită onoare, am acceptat să ocup, de astăzi, funcția de Președinte interimar al PNL Buzău, o funcție pe care o voi trata cu aceeași responsabilitate precum am tratat-o și pe cea de Prefect al Județului Galați.

Am ales să accept provocarea politică, în detrimentul celei administrative, întrucât consider că datoria mea ca buzoian este să mă implic în viața politică a județului meu natal.

Mă întorc #acasă, la #Buzău, cu emoție și bucurie.
Le mulțumesc și le transmit recunoștința mea celor care m-au susținut și mi-au transmis mesaje de încredere și încurajare pentru noua funcție de Președinte al #PNLBuzău.

De astăzi, PNL Buzău își deschide porțile pentru toți cei care își doresc să revină alături de noi, pentru toți cei care vor să participe la viața politică a județului nostru, pentru toți buzoienii care nu-și mai doresc să „stea la coadă” pentru propriile drepturi.

Îmi iau angajamentul în fața buzoienilor că-i voi reprezenta în calitate de membru al partidului de guvernământ cu devotament și cu toată străduința care mă caracterizează.

Încrederea acordată de președintele PNL, Ludovic Orban, premierul României, mă determină să îmi asum cu tot discernământul reconstrucția filialei PNL Buzău, iar principalul meu obiectiv este recâștigarea încrederii buzoienilor în clasa politică locală.

În ciuda timpului scurt pe care îl mai avem la dispoziție, eu și echipa mea suntem gata să pregătim campania electorală pentru alegerile parlamentare, o campanie care înainte de toate, va fi despre soluțiile la adevăratele nevoi ale locuitorilor Buzăului.

În curand, voi prezenta public lista de candidați PNL pentru Camera Deputaților și Senatul României, oameni capabili să vă reprezinte, dragi buzoieni, așa cum meritați!

Sunt buzoian, iubesc Buzăul, cred în buzoieni și în puterea noastră de a aduce schimbarea în bine.

#LaBuzăuAcasă#președintePNLBuzău#PNLBuzău

Pe Avrămescu îl recomandă nu numai vechimea în partid și experiența acumulată de-a lungul timpului, dar și funcțiile administrative deținute până acum, care i-au pus în evidență calități incontestabile de lider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button